26 november 2023: KWB Hombeek – F.C. Paradeske : 82

Wat moest u weten ?  We zouden met 15 zijn, maar het duurde even vooraleer iedereen er was. Mark (Popo voor de Wally zijn vriendinnen) had blijkbaar een katertje. Gianni was er wel, maar had blijkbaar zijn bed nog niet gezien. Wally dook op met drie luidruchtige jongedames die variëerden in toestand van goed zat over poepeloere zat tot strontzat. Makai blesseerde zich nog tijdens de opwarming en werd in allerijl vervangen door Wally op the wedstrijdblad. Wally’s vriendinnen geraakten toch nog tot aan het veld gewaggeld, waar ze zich lieten horen en Wally aanspoorden om een hattrick te maken.

1ste helft : Na nog geen 2 minuten flitste Witse al op zijn flank. Wally was er voor doel duidelijk nog niet klaar voor. Ritchie met de pass, slechte voorzet van Wally. Een snelle Witse vond Anouar voor doel. Draaien, trappen, maar via verdediger en keeper in hoekschop. Sofyan kon trappen op de hoekschop, maar naast. Witse zet de bal voor, die wordt afgeweerd, maar in Wally zijn voeten en 1-0. Anouar met de pass, Witse over doel. Jelle met een vrije trap, Wally kopt over. Op het kwartier bal via Wally tot bij Senne en de 2-0 hing tegen de netten. Robbe veroverd de bal, zet een fraaie actie in en geeft aan Wally. Een verdediger keert de bal echter weg net voor de lijn. Hoekschop Witse, Sofyan kopt naast. Combinatie Jelle – Anouar – Wally en die maakt zijn tweede van de voormiddag. Wat later het omgekeerde : Wally met de voorzet en Anouar kopt de 4-0 binnen. Paradeske kreeg dan een penalty en hun kapitein maakt er 4-1 van. Senne tot bij Anouar, maar diens schot gaat vrij ver naast. Witse met de hoekschop, Senne wil ook zijn tweede van de dag maken, maar via een verdediger gaat de bal terug in hoekschop Wally brengt vanaan de zijlijn de bal voor, maar drie spelers van ons laten de bal passeren. Net voor rust nog een opportunistische trap van de bezoekende kapitein, maar net naast.

2de helft : Na 3 minuten steekt Anouar de bal goed door naar Witse en 5-1. Conbinatie tussen Anouar, Witse en Wally, Wally knalt op de keeper. Bal in hoekschop, Sofyan trapt hem, Jelle kopt maar op de keeper. Wally met de pass naar Anouar, bal tot bij een mee opgerukte Gerd en de 6-1 gaat mooi in de winkelhaak. Dan wat opschudding na een al of niet vermeende fout in de 16 van Paradeske, maar de bal gaat over. Wally kon op pas van de net ingevallen Gianni zijn hattrick dan voltooien : 7-1. Senne tot bij Gianni, hoog over. De kapitein van Paradeske, zonder twijfel hun beste speler, mocht dan Gerd en Teck passeren en de 7-2 voorbij een kansloze Glenn trappen. Van een wedstrijd was er op dat moment echter al een tijdje geen sprake meer. Wally dan naar de kant waar zijn harem ondertussen was uitgedund tot toch nog één die nog op haar benen kon staan, maar die hem wel goed rond de nek vloog. Senne met de pass, Gianni trapt over. Dan nog de 8-2 : Witse met zijn tweede van de dag en Anouar met zijn vierde assist.

Conclusie : Na drie nederlagen toch nog eens een overwinning, tegen een zeer matig Paradeske. Als je echter het aantal kansen optelt dat we kregen, maar niet afmaakten hadden er eens zoveel tegen de netten moeten hangen.

Scoreverloop :

8’ : 1 – 0 : Wally

15’ : 2 – 0 : Senne (Wally)

26’ : 3 – 0 : Wally (Anouar)

29’ : 4 – 0 : Anouar (Wally)

31’ : 4 – 1

48’ : 5 – 1 : Witse (Anouar)

57’ : 6 – 1 : Gerd (Anoaur)

65’ : 7 – 1 : Wally (Gianni)

70’ : 4 – 2

85’ : 8 – 2 : Witse (Anouar)

Ploeg – Statistieken:

Basis : Glenn P – Robbe, Gerd, Teck, Ritchie – Sofyan, Senne, Jelle (60), Witse – Wally (75), Anouar

Bank : Gianni (60), Jonas (75), Mark

Niet gespeeld : Makai (blessure), Dimi (geschorst)

Goals : 6 : Wally – 4: Robbe, Witse – 3 : Anouar – 2 : Makai, Anouar, Sofyan, Senne – 1 : Mark, Jelle, Glenn P, Gerd

Assists : 6 : Anouar – 4 : Wally – 3 : Mark – 2 : Sofyan, Robbe – 1 Thibault, Glenn P, Witse, Makai, Gianni

Volgende week : Beginnen we al aan de terugronde met een wedstrijd tegen De Vrede B. Een ploeg die ons blijkbaar compleet niet ligt, want we speelden er al 3 keer tegen en verloren 3 keer met duidelijke cijfers. Hoog tijd dus om aan deze vervelende statistiek iets te doen ! Het is te hopen dat zij wel iets komen drinken na afloop in ons chalet, want Paradeske vond het niet nodig om iets te komen drinken.