26 februari 2022  :  KWB Hombeek  –  FV VDP  :  0 – 5

Wat moest u weten?  Slaagden we erin om tegen de nummer 10 in het klassement eindelijk een overwinning te boeken ?  Onze coach kon beschikken over 16 topfitte spelers en gaf vooral de jeugd de kans om zich te bewijzen.

1ste helft : Na 10 minuten eindelijk een klein beetje opwinding.  Senne met een goede vrije trap, maar een tegenstrever reageerde in de 16 beter dan onze spelers.  Halverwege de eerste helft bracht Witse de bal voor, Thibault trapte echter met iets te weinig overtuiging.  Wat later blesseerde Witse zich en werd vervangen door Gianni.  Na 35 minuten een snelle aanval van VDP.  Seppe was kansloos.  Vlak voor rust Mark met een vrije trap, Gianni kwam net tekort.  Aan de andere zijde een vrije trap van VDP, Seppe weer kansloos en 0-2.  Een helft om snel te vergeten.

2de helft : Was de eerste helft al slecht, de tweede was zo mogelijk nog slechter.  Omdat we toch iets moeten schrijven, toch nog even 3 speles vermelden.  Seppe moest zich weliswaar nog drie keer omdraaien, maar voorkwam nog wel met enkele reddingen dat er dubbele cijfers op het bord kwamen.  Gianni probeerde de ploeg op sleeptouw te nemen, maar vond jammer genoeg niemand die mee aan het touw wou trekken.  Wally had spijtig genoeg meer oog voor de benen van zijn rechtstreekse tegenstrever dan voor de bal.

Conclusie : Beschamende prestatie !!!

Scoreverloop :

35’ : 0 – 1

43’ : 0 – 2

71’ : 0 – 3

80’ : 0 – 4

88’ : 0 – 5

Ploeg – statistieken :

Basis : Seppe – Makai (80), Teck, Mark, Ritchie (46) – Senne, Louis – Thibault (46), Joren, Witse (25) – Jochem (46)

Bank : Gianni (25), Dimi (46), Gert (80), Wally (46), Massi (46)

Goals : 5 Anouar – 4 Wally – 3 Amin – 2 Gianni – 1 Mark, Robbe, Senne, Jochem, Joren, Wally

Assists : 2 Kevin – 1 Wally, Solle, Anouar, Robbie, Jonas M, Mark, Senne, Thibault, Jochem, Gianni, Makai

Volgende week :

Mogen we op zaterdag Malinswa gaan bekampen.  De enige ploeg waartegen we dit seizoen al punten pakten en momenteel voorlaatste in het klassement.  Zit de driepunter er eindelijk in ?