12 februari 2023: Ostan – KWB Hombeek 3-1

Wegens langdurige afwezigheid van onze vaste verslaggever, wederom geen uitgebreid verslag beschikbaar…

We kunnen kort en bondig zijn over deze wedstrijd.

Na een eerste helft vol met onverzettelijkheid, een goed blok en een over-ons-lijk mentaliteit komen we ietwat gevleid op voorsprong dankzij een prachtige individuele actie van Anouar en dito afwerking. Wally laat vervolgens op de counter alleen voor de keeper dé kans liggen op 0-2. Het moet wel gezegd, prachtig gepakt van de Ostanse keeper. 0-1 ruststand na al bij al weinig uitgespeelde kansen voor Ostan.

In de 2de helft was de druk niet meer te houden en hielp een dwalende scheidsrechter niet om uiteindelijk met 3-1 de boot in te gaan. Solle en Noah pakten nog rood waardoor we de match met 9 eindigden.

Conclusie: op deze mentaliteit kunnen we voortbouwen en zijn de eerste 3 punten niet meer veraf!

Scoreverloop

25’ : 0 – 1 : Anouar

60’ : 1 – 1

70’ : 2 – 1

80’ : 3 – 1

Ploeg – statistieken :

Basis : Noah – Dimi, Teck, Mark, Gert – Senne, Solle, Robbe S, Witse – Wally, Anouar

Bank : Ritchie, Glenn, Thibault

Aanwezig niet gespeeld: Amin

Goals : 5 Anouar, Wally – 3 Amin – 2 Gianni – 1 Mark, Robbe, Senne, Jochem, Joren, Wally

Assists : 2 Kevin – 1 Wally, Solle, Anouar, Robbie, Jonas M, Mark, Senne, Thibault, Jochem, Gianni, Makai