29 januari 2022 : KWB Hombeek – Heffen SK : 1 – 3

Wat moest u weten? Vier man op de bank en was het toeval of niet, op uitzondering van Teck, waren het de vier oudsten. Kiest de coach voor verjonging of was het puur toeval ?

1ste helft : We moesten 10 minuten wachten op het eerste doelgevaar. Massi trapte vrij hoog over. Nog geen 3 minuten later kon Heffen er 0-1 van maken. Net zoals al te dikwijls dit seizoen was het een klutsbal na een hoekschop. Terug Heffen met een schot vanop een kleine 20 meter, maar naast. Jochem met een teruglegger op Makai, die brengt de bal opnieuw tot bij Jochem, die de keeper zijn schot ziet stoppen. Nog een kans voor Heffen, maar Seppe goed plat. Net voor rust een aanval uit het boekje (volgens de Solle). Joren scoort, maar Jochem die de pass gaf stond nipt buitenspel. Tegenstoot van Heffen en 0-2. Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat we het zelf niet afmaken en er onmiddellijk voor afgestraft worden ?

2de helft : Kevin en Jochem mochten in de kleedkamer blijven, Wally en Dimi kwamen hen vervangen. Nog maar net afgetrapt of Louis kan de bal over de keeper wippen, maar hij wordt nog net voor de doellijn weggehaald. Vier minuten ver, na een hoekschop kan Makai de voorzet net niet binnenwerken. Langs de kant hadden we het gezien, de scheidsrechter duidelijk niet, maar bij een hoekschop voor Heffen gingen Massi en de bezoekende 25 elkaar “een beetje” wegduwen. Halverwege de tweede helft een mooie pass van Makai naar Solle, die al even mooi over de keeper binnentrapt : 1-2. Heffen met een schot voorlangs. Gert met een klotenpass, gelukkig doet Heffen er te weinig mee. Waarschijnlijk was Gert nog even aan het dromen over Thilly uit thuis die in haar negligé uit zijn slaapkamer kwam. Het was duidelijk een serieuze droom want wat later zag hij er weer niet goed uit en lag aan de basis van de 1-3 voor Heffen . Kwamen we nog terug ? Senne trapte nog een vrije trap goed naar de tweede paal, maar daar stonden enkele spelers van ons die elkaar voor de voeten liepen en zo de kans op een tweede aansluitingstreffer mistten.

Conclusie : Het begin van de tweede helft was veelbelovend, maar afwerken is duidelijk een probleem.

Scoreverloop :

13’ : 0 – 1

43’ : 0 – 2

66’ : 1 – 2 : Solle (Makai)

76’ : 1 – 3

Ploeg – statistieken :

Basis : Seppe – Makai, Teck (60), Richie, Jonas V – Kevin (46), Massi, Senne, Louis (60) – Joren, Jochem (46)

Bank : Solle (60), Dimi (46), Gert (60), Wally (46)

Goals : 4 Anouar, Wally – 3 Amin – 2 Gianni – 1 Mark, Robbe, Senne, Jochem, Joren, Wally

Assists : 2 Kevin – 1 Wally, Solle, Anouar, Robbie, Jonas M, Mark, Senne, Thibault, Jochem, Gianni, Makai

Volgende week :

Spelen we terug thuis en wel tegen SK De Vrede. Hoog tijd om de drie punten te pakken, alhoewel het weer een lastige zal worden, als we de uitslag van de heenwedstrijd bekijken (6-2)