Wat moest u weten?  De sympathieke en al jarenlange vrienden van Vosberg sport werden bekampt door 15 aanwezigen.  Een goed gevulde bank dus.  Jonas M had blijkbaar het vorige verslag gelezen en was present.  Nu Kenneth nog ?

1ste helft : We starten met al direct een kans voor Robbe, maar de bezoekende keeper pakte zijn schot.  Na zes minuten kopte een Vosberg verdediger de bal terug naar zijn keeper.  Een attente Wally zat er echter tussen en scoorde de 1-0.  Vosberg met een counter, goede voorzet vanop links, maar overgekopt.  Vosberg terug met een kans, maar naast.  Na twintig minuten moest Teck met een blessure naar de kant en werd vervangen door Jelle.  Een serieuze aderlating voor onze ploeg.  Waarmee we uiteraard niet willen zeggen dat Jelle geen goede speler is, maar Teck laat zich verbaal net “een ietsje” meer horen wat onze ploeg zeker kan gebruiken.  Op het half uur een hoekschop voor Vosberg.  De bal wordt weggewerkt, maar vanop 25 meter kan een Vosberger in één tijd uithalen en Seppe is kansloos : 1-1.  Aftrap, aanval, hoekschop voor ons, bal op de lijn weggehaald door een Vosberg-verdediger.  Robbe met de voorzet, maar de bal wordt voor Wally zijn neus nog in hoekschop verwerkt;  Dimi kan koppen, maar net als 5 minuten ervoor wordt de bal op de lijn weggewerkt.  In het geharrewar voor doel dat erop volgt, trapt Anouar over.

2de helft : Dimi bleef in de kleedkamer, Jonas V was zijn vervanger.  Het spel ging vrij goed over en weer, zonder echt grote kansen bij aanvang van de tweede helft.  Na 18 minuten zet Thibault zich stevig door, hij brengt de bal voor doel en Wally duwt zijn tweede van de dag binnen : 2-1.  Wally kan zich doorzetten, maar zijn voorzet is zo slecht dat hij een vrijstaande Robbe aan de tweede paal niet kan bereiken.  35 minuten ver in de tweede helft en Seppe moest een eerste keer een gevaarlijke Vosberg actie afstoppen.  Met nog 5 minuten te spelen zette Vosberg alles op de aanval en ging met twee verdedigers spelen.  Het loonde want ze maakten de 2-2.  Jochem werd dan afgefloten voor buitenspel zodat hij zijn rentree niet kon afsluiten met een doelpoging.  We dachten al dat we een gelijkspel vast hadden, maar Mark maakte in de slotseconden nog een hands (aangeschoten bal van kortbij) in onze 16, penalty, Seppe nog wel naar de goede kant, maar toch 2-3.

Conclusie : Zuur, heel zuur en dan hebben we het niet over de inhoud van het vat dat we nog altijd niet mogen leegmaken.  Wel de nederlaag in de laatste 3 minuten.  Langs de lijn hadden we het gevoel dat een eerste overwinning er eindelijk inzat, maar het mocht weer niet zijn.

Scoreverloop :

6’ : 1 – 0  :  Wally

30’ : 1 – 1

63’ : 2 – 1  :  Wally (Thibault)

87’ : 2 – 2

90’ : 2 – 3

Ploeg – statistieken :

Basis : Seppe – Jonas M, Teck (20), Mark, Dimi (46) – Robbe, Solle (60), Senne, Thibault – Anouar (80)

Bank : Jelle (20), Jonas V (46), Louis (60), Jochem (80)

Aanwezig, niet gespeeld : Kevin, Glenn

Goals : 4 Anouar – 3 Amin, Wally – 1 Gianni, Mark, Robbe

Assists : 1 Wally, Solle, Anouar, Robbie, Kevin, Mark, Senne, Thibault