25 september 2022 : SK Heffen – KWB Hombeek 3 – 0 (3 – 1)

Wat moest u weten? Onze vaste verslaggever, grootvader Meere, had andere verplichtingen waardoor dit een kort en bondig verslag blijft.

1ste helft: Nadat Heffen (het vroegere Boterwaag, spelend in de truitjes van Boterwaag) als een wervelwind van start is gegaan, kijken we op het halfuur tegen een 2-0 achterstand aan. Met de rust in zicht herstellen we het evenwicht, en hadden we voldoende kansen om ook op het scorebord te staan.

2de helft: De tweede helft was van beide kanten van mindere kwaliteit, en beide doelmannen werden amper op de proef gesteld. Rond minuut 65 raapt de keeper van Heffen een bal op. Deze laat hem uit zijn handen vallen om hem opnieuw in het spel te brengen, en Amin bevindt zich naast de keeper en gaat onmiddellijk met de bal aan de haal en scoort in een leeg doel. Doelpunt! Echter, de scheidsrechter keurt het doelpunt verkeerdelijk af, omdat hij dacht dat de keeper vanuit een stilstaande fase de bal in het spel bracht, en niet doorhad dat het spel nooit had stilgelegen. Later maakt Heffen nog de 3-0 en was het vat af. Senne kan een levensgrote misser van in de kleine baklijn voor doel laten noteren. De tweede al dit seizoen voor hem. Een derde soortgelijke misser is trakteren Senne ūüėČ

Conclusie: Net zoals tegen Union Malinese had de match er met een tikkeltje meer effici√ęntie langs onze kant anders kunnen uitzien. Waar het dubbeltje vorig seizoen langs onze kant viel, doet het dat nu niet.

Man van de match: Robbe. Als ge√Įmproviseerde wingback was Robbe zowel aanvallend op de linkse flank als linksachter een gesel voor de tegenstander.

Conclusie bis: Gert maakte meer dan een kwartier vol en kan zich na meer dan een jaar blessureleed weer speler noemen, een lange lijdensweg lijkt ten einde te komen.

Scoreverloop:

15′: 1 – 0

30′: 2 – 0

(65′: 2 – 1 Amin) imaginair doelpunt

80′: 3 – 0

Ploeg – statistieken:

Basis: Noah – Dimi, Mark, Teck – Solle, Robbe, Senne, Wally, Louis – Amin, Anouar

Bank: Thibault, Gert, Gianni

Aanwezig maar niet gespeeld: Ritchie, Michael Nees (vanwaar kom jij plots, man met de Duvel in de hand?)

Goals : 2 Anouar ‚Äď 1 Gianni, Amin

Assists : 1 Wally

Volgende week: maken we een nieuwe verplaatsing naar de onbekende tegenstander SK De Vrede. Het wordt tijd om punten binnen te halen, laten we niet langer wachten met dat dubbeltje langs onze kant te laten vallen.