11 september 2022 :  FC SAC  –  KWB Hombeek  :  7 – 2

Wat moest u weten ?  Dat we niets wisten over de tegenkandidaat van dit weekend.  Er waren 13 spelers aanwezig en volgens de gegevens die we doorkregen uit de kleedkamer ging er gespeeld worden in een 4-4-1-1 opstelling.

1ste helft : Na drie minuten stonden we al achter.  Mark kwam uit, pakte de bal, maar kreeg een duw, loste de bal en die werd binnengetrapt : 1-0.  De scheidsrechter zag er geen fout op Mark in.  Elf minuten ver en nu speelde hetzelfde scenario zich af voor doel van Sac.  De scheidsrechter floot nu wel voor een fout op de doelman.  Een fraaie 1-2 tussen Witse en Anouar, maar de keeper pakt.  Goede voorzet van Kenneth, Anouar op de keeper.  Ritchie werd dan onderuitgelopen en kwam slecht terecht op zijn rug zodat hij niet direct terug recht geraakte.  Sac profiteerde en maakte er 2-0 van.  Sac nogmaals met een aanval, maar de bal voorlangs.  Teck probeerde het na een inworp dan met een afstandsschot, maar de bal ging over.  25 minuten ver en 3 Sac spelers konden randje buitenspel doorlopen.  Jonas en Ritchie kwamen nog wel terug, maar de 3-0 werd voorbij Mark getikt.  Goede uitbraak Witse, Anouar zet voor, maar Gianni is net 5 centimeter te klein om zijn hoofd tegen de bal te kunnen zetten.  Met hun pijlsnelle aanvallers omzeilde Sac nog eens onze buitenspelval en Mark moest zich een vierde keer omdraaien.  Wat later voorkwam hij met een puike save wel de 5-0.  Terug een actie via de youngsters Anouar en Witse nu was het Kenneth zijn been dat 5 centimeter te kort was om aan de tweede paal binnen te tikken.  Vlak voor rust zet Anaouar goed druk op de keeper die daardoor in de fout ging en de bal verspeelt aan Anouar die de 4-1 maakt.

2de helft : Onze reservespelers kwamen zoals meestal onmiddellijk in bij de rust.  Nu was het nog sneller goal dan in de eerste helft na 1 minuut stak de bal al mooi in de hoek : 5-1.  Wat later werden we centraal nog eens voorbijgesneld door de tegenspeler en de 6-1 was een feit.  Anouar profiteerde dan van plaatselijk balverlies om zijn tweede van de namiddag te netten : 6-2.  Mark voorkwam dan met een knappe save met één hand een zevende tegengoal.  Gianni met de pass naar Anouar, keeper duwt de bal in hoekschop.  Ritchie uitgespeeld, Mark redt nog, maar de bal komt voor een Sac-voet en 7-2.

Conclusie : Sac was duidelijk de beter voetballende ploeg.  Daarnaast hadden ze ook nog enkele zeer snelle middenvelders en aanvallers, zodat wij bijna een hele wedstrijd achter de feiten aanliepen.

Scoreverloop :

3’ : 1 – 0

17’ : 2 – 0

25’ : 3 – 0

37’ : 4 – 0

44’ : 4 – 1 : Anouar

46’ : 5 – 1

52’ : 6 – 1

62’ : 6 – 2 : Anouar

81’ : 7 – 2

Ploeg – statistieken :

Basis : Mark – Jonas V (46), Ritchie, Teck, Dimi – Kenneth (46), Louis, Wally, Witse – Gianni – Anouar)

Bank : Matthias (46), Thibault (46)

Niet gespeeld : Jochem

Goals : 2 Anouar – 1 Gianni

Volgende week :

Bekampen we om 10u00 thuis Union Malinese.  Vorig jaar gingen we bij hen winnen met 3-6, maar thuis verloren we met 2-4.  Het kan dus alle kanten uit, maar we passen toch beter op want Malinese staat mee aan de leiding met een 6 op 6.