Wat moest u weten:  Het was onze laatste thuismatch van het seizoen. Na de match was er dan ook een bbq voorzien om het seizoen mooi af te sluiten. Aan het weer lag het in ieder geval niet.

Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Werd het een echte eindeseizoensmatch of werden de talrijk aanwezige supporters nog een laatste maal dit seizoen op de Schrale Hammen verwend met oogstrelend voetbal ?

                                                Senne

                    Jelle                      Teck                      Dimi

Robbe                        Gianni          Louis                             Kevin

                                                Joren

                                  Amin                     Glenn

De match

Uw verslaggever had nog niet plaatsgenomen in de perstribune en er was blijkbaar al gescoord.

Volgens enkele ooggetuigen werd geklungel in de orgelse verdediging vakkundig afgestraft door Amin. 1-0

Het spelbeeld van de eerste helft was duidelijk. We waren de betere ploeg maar in de laatste 25m werd er iets te onnauwkeurig met de mogelijkheden omgesprongen.

Als den orgel dan is uitbrak, werd er iets teveel ruimte gelaten tussen middenveld en verdediging en was onze 3 mans verdediging in ondertal. Op deze wijze kwam den orgel door simpel tiki taka in onze 16 op 1-1.

We lieten het hoofd niet hangen en na een steekbal van Glenn, die Joren al dan niet uit buitenspel meenam (Volgens hemzelf wel, volgens uw verslaggever net niet) werd het 2-1.

Wie dacht om slim te zijn en iets voor de rust reeds naar de cafetaria te vertrekken om de massa voor te zijn, kwam bedrogen uit. Den orgel slaagde er in (met een klein beetje hulp van de verdediging) om nog 2 maal te scoren en ons met een kater (of eerder een zonneklop) de kleedkamer in te sturen.

Er werd besloten om direct 3 wissels door te voeren om deze laatste thuismatch iedereen voldoende speeltijd te geven. Gianni, Robbe en Amin werden vervangen door Wally, Witse en Jochem.

Den orgel had blijkbaar een supersubbank mee want het spelbeeld draaide ten opzichte van de eerste helft. Den Orgel voetbalde vlotjes naar 6-2 doorheen de tweede helft.

Zelf konden we nog kansen noteren voor Wally na een één twee met Jochem maar dan te plat besloten en Witse liet zich met zijn snelheid ook nog enkele malen opvallen, onder andere met een lekkere volley vlak voor tijd uit een scherpe hoek die  door de keeper uit doel werd geranseld.

De comeback na bijna een heel seizoen out van Gert is ook nog een vermelding waard. In overleg met de medische staf wordt er toch serieus nagedacht om het plaatje in zijn voet te laten verwijderen. Zijn inzet is nog steeds van de bovenste plank, maar hij ondervindt duidelijk nog last van het plaatje dat in de weg steekt en nog steeds pijnlijk is.

Wat de scheidsrechter voor de match voorspelde (en een beetje hoopte) werd werkelijkheid. We sluiten de laatste thuismatch af met een typische eindeseizoensmatch. 2-6.

Volgende week: Nog 1 maal alles uit die voetbalshoes toveren in het verre Wechelderzande. We nemen het op tegen Bariton die dit weekend een ietwat verassende 10-2 op hun doos kregen van Lucyvo.

Statistieken:

1-0 : Amin

2-1 : Joren (Glenn)