6 maart 2022 :  KWB Ludwina Bonheiden  –  KWB Hombeek  :  1 – 0

Wat moest u weten ? 

1) In de heenronde was deze wedstrijd een echt doelpuntenfestival op de Schrale Hammen met een 9-6 eindstand.  Wat werd het nu ?  Onze coach moest weer puzzelen want had slechts 11 man ter beschikking.  Glenn werd zo linksback, Jonas kwam centraal in de verdediging te staan en Jochem moest als enige spits voor doelpunten zorgen.

2) Blijkbaar waren er enkele personen die het vorige verslag persoonlijk hadden opgenomen.  Het is zeker niet mijn bedoeling om iemand te viseren, maar als het in mijn ogen niet goed is, zal ik het ook in het verslag zetten.  Weet dan dit mijn mening is en schiet dan niet op de coach, bestuur of andere spelers, maar zeg het tegen mij.

1ste helft : Na 5 minuten zette Kevin zich door, maar dribbelde zich uiteindelijk vast in een overtal aan tegenstanders.  Dan was het aan de Solle, maar zijn zwak schot ging naast.  Actie via Kevin en Kenneth, maar de keeper werkt in hoekschop.  Louis kon de hoekschop niet strak genoeg op doel koppen.  Bonheiden met een vrije trap, maar Mark had er geen grote problemen mee.  Wat later moest hij wel alles uit de kast halen en kon nog net met 1 hand een kopbal uit doel duwen na een hoekschop.  Actie van Glenn, maar afgebroken door een verdediger.  Kenneth door, maar hij zette de bal iets te haastig en dus niet precies voor.  Bonheiden besloot de eerste helft met een zwak schot in het zijnet.

2de helft : Na drie minuten konden we eventjes juichen, maar Meere zijn goal werd afgekeurd wegens positiebuitenspel van Jochem.  Na tien minuten kwam Bonheiden op voorsprong.  Het was Glenn die een heel ongelukkige own-goal maakte.  We probeerden de bakens te verzetten.  Kevin pakte uit met enkele mooie cross-passes naar Kenneth.  Glenn ging dieper speelde en trapte enkele keren naar doel.  Na een goede pass van Kevin tot bij Solle, kon Wally op doel trappen, maar de keeper kon de gelijkmaker verhinderen.  Op een hoekschop kon Louis nog eens koppen, nu wel hard genoeg, maar jammer genoeg voorlangs.  Misschien ook even vermelden (zelfs zonder de belofte van een Duvel) dat Louis outstanding was en wellicht zijn beste wedstrijd voor de KWB tot nu toe speelde.  Ons offensief werd jammer genoeg gefnuikt toen Teck geblesseerd uitviel en we met 10 man niet meer voor gevaar konden zorgen.  Integendeel zelfs, de beste kans was vlak voor affluiten nog voor Bonheiden, maar een schot vloog tegen de paal en ging dan voorlangs het doel.

Conclusie : De aanwezige spelers konden we niets verwijten.  Ze hebben zich allemaal van hun beste kant getoond.  De afwezigen mogen zich eens afvragen hoe het komt dat we maar net aan 11 spelers geraakten en dat ze er echt niet hadden kunnen zijn.

Scoreverloop :

55 : 1 – 0   

Ploeg – statistieken :

Basis : Mark – Glenn, Teck, Jonas, Meere – Solle – Kenneth, Louis, Wally, Kevin – Jochem

Bank : niemand !!!

Goals : 11 : Kenneth – 10 : Amin – 9 : Wally, Gianni – 7 : Witse  – 3 : Wesley, Anouar, Jochem, Solle, Joren – 2 : Mark – 1 : Teck, Jan, Senne, Jelle, Robbe, Robbie, Glenn – 1 own-goal

Assists : 8: Mark – 7 : Robbe – 6 : Anouar, Amin – 5 : Witse – 4 : Kenneth, Solle – 3 : Wally, Jelle, Kevin – 2 : Louis, Gianni, Dimitri, Jonas Maes – 1 : Wesley, Michael Nees

Clean sheets : 2 : Glenn

Volgende week :

Is in feite binnen 2 weken met terug een verplaatsing naar Bonheiden.  Maar nu om Jolika te bekampen.  Een eerste overwinning na nieuwjaar wordt nu wel een echte must !