6 februari 2022: KWB Hombeek – Vosberg Sport: 1 – 4

Vooraf: uw vaste verslaggever zat zich ergens in de bergen te amuseren in de sneeuw. Alle occasionele verslaggevers bevonden zich deze wedstrijd op het terrein, waardoor een gedetailleerd verslag uitbleef.

Wedstrijd: in apocalyptische weersomstandigheden werd een moeilijke wedstrijd tot een slecht einde gebracht. In een sterk eerste halfuur werden de kansen niet afgewerkt, waarna we het deksel op de neus kregen en bij de rust 0-2 achter staan.

In de tweede helft starten we alweer sterk en brengt Solle de spanning terug na een rechtstreekse vrije trap op het uur. 1-2. Vosberg steekt op de 70ste minuut voor het eerst de neus aan het venster in de tweede helft, maar het is wel meteen raak en 1-3. Niet veel later volgt de 1-4 en gaan de boeken dicht.

Conclusie: na een wedstrijd waarin we, zeker de eerste helft, de evenknie zijn van een sterke tegenstander bijten we in het zand. De barre weersomstandigheden hielpen natuurlijk niet, in de tweede helft was door de overvloedige regenval voetballen nog amper mogelijk. Volgende week proberen we de draad weer op te pikken in GOKA te Bonheiden.

Opstelling: Mark (GK) – Dimi, Teck, Senne, Maes – Solle, Wally (C), Gianni – Amin, Kenneth, Witse.

Bank: Glenn, Jelle, Wezze.

Aanwezig niet gespeeld: Gert.

Scoreverloop:

30′: 0-1

44′: 0-2

60′: 1-2 Solle (rechtstreekse vrije trap)

70′: 1-3

75′: 1-4

Statistieken:

Goals : 11 : Kenneth – 10 : Amin – 9 : Gianni – 8 : Wally – 7 : Witse  – 3 : Wesley, Anouar, Jochem, Solle – 2 : Mark, Joren – 1 : Teck, Jan, Senne, Jelle, Robbe, Robbie – 1 own-goal

Assists : 7 : Robbe – 6 : Mark, Anouar, Amin – 5 : Witse – 4 : Kenneth, Solle – 3 : Wally, Jelle, Kevin – 2 : Louis, Gianni, Dimitri, Jonas Maes – 1 : Wesley, Michael Nees

Clean sheets : 2 : Glenn