12 december 2021 :  KWB Hombeek  –  FC Bariton  :  5 – 1

Wat moest u weten ?  Bariton was met slechts 10 spelers komen opdagen.  Onze coach kon beschikken over 13 spelers, maar moest door gebrek aan backs wel Kenneth een rijtje laten zakken.

1ste helft : We begonnen er snedig aan en na 3 minuten was het al prijs.  Witse veroverde de bal een één-tweetje met Anoaur en Witse met zijn zesde van het seizoen voor de 1-0.  We bleven druk zetten en Anouar speelde de bal mooi opzij tot bij Wally.  De keeper had geen verhaal tegen diens knal en 2-0.  Op het kwartier een mooie actie op rechts.  Uiteindelijk Robbe die de bal voorbrengt en Wally die aan de tweede paal uit een scherpe hoek de 3-0 maakt.  Mark onderschept met het hoofd een inworp van Bariton.  Zijn kopbal netjes in de voeten van Amin die uithaalt maar zijn schot op de paal ziet stranden.  Mark kreeg zijn assist iets later toch.  Mooi doorsteekpasje naar Witse en 4-0.  Kenneth met een schicht.  De keeper tikt met veel moeite de bal over.  Kenneth naar Robbe die Amin afzondert voor doel en 5-0.  Net voor rust nog een mooi schot van Gianni, maar de keeper pakt.

2de helft : Teck en Kenneth gingen douchen.  Jochem en Senne waren de vervangers.  Dit leidde tot een heel aantal wijzigingen in de opstelling bij ons.  Blijkbaar hadden sommigen nog wat last met hun hun nieuwe plaats want na 4 minuten was er een schot van Bariton.  Glenn kansloos en 5-1.  Bariton probeerde af en toe eens uit te breken, bij ons ging het duidelijk minder dan in de eerste helft.  Het moest natuurlijk niet meer.  Wat zagen we nog.  Anouar die enkele keren Jochem wegstuurde, maar diens vizier stond duidelijk niet op scherp.  Mark met een schot op de paal.  Witse en Jochem die de keeper nog eens tot een redding dwongen.  Een mooi hakje van Jonas.  Enkele goede voorzetten van Robbe.  Gianni die enkele keren goed en snel terugkwam om een counter af te breken.  Doelpunten vielen er echter niet meer.

Scoreverloop :

3 : 1 – 0  :  Witse (Anouar)

9 :  2 – 0  : Wally (Anouar)

14 : 3 – 0 : Wally (Robbe)

20 : 4 – 0 :  Witse (Mark)

42 : 5 – 0 : Amin (Robbe)

49 : 5 – 1

Ploeg – statistieken :

Basis : Glenn – Kenneth (46), Mark, Teck (46), Jonas – Witse, Wally, Gianni, Robbe – Amin, Anouar

Bank : Jochem (46), Senne (46)

Aanwezig niet gespeeld : Michael, Gert, Solle

Goals : 10 : Kenneth – 9 : Amin – 8 : Wally – 7 : Witse – 6 : Gianni – 3 : Wesley, Anouar – 2 : Jochem, Solle, Mark, Joren – 1 : Teck, Jan, Senne, Jelle, Robbe – 1 own-goal

Assists : 7 : Robbe – 6 : Anouar – 5 Amin, Mark – 4 : Kenneth, Witse – 3 : Solle, Wally, Jelle, Kevin – 2 : Louis, Gianni, Dimitri – 1 : Wesley, Michael, Jonas

Clean sheets : 2 : Glenn

Volgende week :

Begint de terugronde en spelen we thuis tegen Schilde.  In de heenwedstrijd versloegen we hen met 3-0, maar ze hebben slechts drie punten minder dan ons, het wordt dus zeker geen lachertje.