24 oktober 2021 :  KWB Hombeek  –  Ludwina Bonheiden  :  9 – 6

Wat moest u weten ?  Bonheiden had dit seizoen al 7 punten verzameld.  Een blik van korterbij op hun prestaties leerde ons echter dat ze 1 keer gelijkgespeeld hadden en 2 wedstrijden gewonnen hadden met 5-0 wegens forfait van de tegenstrever.  Het zou dus een makkie worden voor ons !

1ste helft : De eerste kans was voor Gianni maar zijn verre lobbal ging nipt naast.  Niet veel later was het wel raak, Witse met de voorzet en Gianni kon simpel binnentikken 1-0.  Bonheiden kon echter snel tegenscoren : 1-1.  Na iets meer dan een kwartier trapt Kenneth naar doel, een verdediger werkt weg.  Kenneth neemt zelf de hoekschop en Witse kopt mooi binnen : 2-1.  Na een voorzet van Louis vind Kenneth de verste hoek en 3-1.  Op het half uur Kenneth met de assist en Amin ziet zijn bal door de handen van de keeper in doel gaan : 4-1.  Combinatie Jan-Michael, Jan besluit nipt naast.  Glen ging dan in de fout en Bonheiden maakte er 4-2 van.  Net voor rust voerden Glen en Dimitri een nummertje op dat hen zonder twijfel op de eerste plaats bracht van meest knullige own-goals ooit : 4-3.

2de helft : Teck, Louis en Gianni werden vervangen door Joren, Jelle en Jochem.  Nog maar net afgetrapt of Jan vind Amin, maar die werkt over.   Even uitstel slechts want een afgeweken bal van Michael komt tot bij Witse die er 5-3 van maakt.  Minuut 13 : Bonheiden maakt er 5-4 van !  Hallo verdediging ?  Gelukkig bleven we ook scoren, Amin met de pass en Kenneth met een overstapje en de 6-4.  Jan met de actie, Jochem mist.  Inworp Witse, Jan draait bal naast doel.  Witse naar de net ingevallen Kevin (voor Dimitri), en zo tot bij Amin en 7-4.  Inworp Michael, Kenneth maakt er 8-4 van.  Jelle op wandel, Amin besluit naast.  Dan toch weeral Bonheiden voor de 8-5.  Glen kon het nu alleen zichzelf verwijten.  Witse spurt het lijntje af en geeft de bal voor doel.  Jochem ziet zijn bal nog net van de lijn gehaald door de keeper.  Witse beslist om het dan maar op zijn eentje te doen : 9-5.  Witse weer het lijntje af, Amin verknoeit het.  In de voorlaatste minuut dan nog 9-6.  We gaan geen commentaar meer geven, de schuldigen zullen het wel weten.

Scoreverloop :

7 : 1 – 0 : Gianni (Witse)

10 : 1 – 1

17 : 2 – 1 : Witse (Kenneth) 

23 : 3 – 1 : Kenneth (Louis) 

30 : 4 – 1 : Amin (Kenneth)

38 : 4 – 2

42 : 4 – 3

50 : 5 – 3 : Witse

58 : 5 – 4

62 : 6 – 4 : Kenneth (Amin)

65 : 7 – 4 : Amin (Kevin)

67 : 8 – 4 : Kenneth (Michael)

70 : 8 – 5

86 : 9 – 5 :  Witse

89 : 9 – 6

Ploeg – statistieken :

Basis : Glenn – Michael, Teck (46), Mark, Dimitri (63) – Kenneth, Louis (46), Gianni (46), Witse – Jan – Amin

Bank : Jelle (46), Jochem (46), Joren (46), Kevin (63)

Aanwezig niet gespeeld : Wally

Goals : 6 : Amin – 5 : Wally, Gianni – 4 : Kenneth, Witse – 3 : Wesley – 2 : Solle, Mark, – 1 : Anouar, Jan, Senne, Jelle, Robbe – 1 own-goal

Assists : 5 : Amin – 4 : Kenneth – 3 : Wally, Jelle, Witse, Kevin – 2 : Louis, Gianni, Solle, Mark – 1 :  Dimitri, Wesley, Michael

Clean sheets : 2 : Glenn

Volgende week :

Spelen we tegen Genclerbirligi.  Een ploeg die onderaan bengelt, maar na de cadeautjes die we vandaag uitdeelden, houden we ons hart vast.  We durven echter nu al beweren dat puntenverlies een echte blamage zou zijn !!!