10 oktober 2021 :  KWB Hombeek  –  GOKA:  4 – 0

Wat moest u weten ?  Solle kon niet en ook Gianni was afwezig, samen met de geblesseerden Gert en Wally, ontbraken dus bijna al onze centrale middenvelders.  Onze coach loste dit op met een 4-5-1 opstelling, waarbij Wesley en Kenneth de flanken van ons middenveld bevolkten en onze drie youngsters : Witse, Jelle en Robbe centraal speelden.

1ste helft : Wij waren als eerste gevaarlijk met een schot van Wesley naar de tweede paal, maar Goka reageerde met een scherpe counter.  Wesley en Robbe dolden dan even met de bezoekende verdediging, maar de voorzet van Robbe werd naast getrapt.  Sorry, maar door de mist zag ik niet wie naast trapte.  Teck met een lange bal, Mark scoort, maar de scheidsrechter had off-side gezien.  Na een kwartier veldoverwicht kwam de verdiende goal er dan toch.  Mark met de vrije trap, Amin aanpakken, draaien en scoren : 1-0.  Goka reageerde met een afstandsschot dat over doel ging.  Wesley en Robbe vonden elkaar nog eens, maar Amin zijn schot ging over.  Mark met een schot, keeper duwt in hoekschop.  Een onopgewarmde Jan moest dan Robbe komen vervangen, die goed aan het spelen was, maar zich te slecht voelde om verder te spelen.  Wesley trapt de hoekschop en Witse kopt de 2-0 tegen de netten.  Voor rust dan nog een vrije trap voor Goka, maar om Glenn te kloppen moet je toch vroeger opstaan of beter trappen.

2de helft : Jochem kwam in de ploeg voor Wesley, Teck ging op de 6 spelen, Jelle werd rechtsback en Michael kwam centraal in de verdediging te staan.  We moesten even wachten op kansen en langs de lijn merkte Louis op, dat de scheidsrechter wel een scherpe blik had.  Van in de middencirkel kon hij in de mist zelfs alle off-side fases beoordelen.  Na een kwartier : Amin met een deviatie, Kenneth scoorde via de paal de 3-0.  Amin met een vrije trap, keeper bokst weg.  Noch eens een vrije trap voor Goka, Glenn bijna verrast omdat hij de bal pas laat zag komen.  Amin met de pass naar Jan, die enkele Goka-ers passeert en dan mooi in de verste hoek binnensteekt : 4-0.  Witse met een fraaie doorsteekpas naar Jonas, maar de keeper kan in twee tijden redding brengen.  Jammer want Jonas had wel een goaltje verdiend.      

Scoreverloop :

16 : 1 – 0 : Amin (Mark)

21 : 2 – 0 : Witse (Wesley)

58 : 3 – 0 : Kenneth (Amin)

75 : 4 – 0 : Jan (Amin)

Ploeg – statistieken :

Basis : Glenn – Michael, Teck, Mark, Jonas – Wesley (46), Robbe (21), Jelle, Witse, Kenneth – Amin

Bank : Jan (21), Jochem (46)

Aanwezig niet gespeeld : Dimitri, Gert, Wally, Kevin, Louis

Goals : 5 : Wally – 4 : Gianni, Amin – 3 : Wesley – 2 : Solle, Mark, Kenneth – 1 : Anouar, Witse, Jan, Senne, Jelle, Robbe – 1 own-goal

Assists : 4 : Amin – 3 : Wally, Jelle – 2 : Kenneth, Witse, Gianni, Kevin, Solle, Mark – 1 : Louis, Dimitri, Wesley

Clean sheets : 2 : Glenn

Volgende week :

Zal het spannend worden.  We spelen namelijk tegen de enige andere ploeg uit onze reeks die ook een perfect rapport kan voorleggen : Weitse Gans.  In feite doen ze het zelfs nog iets beter dan wij.  Met 36 gemaakte goals scoorden ze al 7 doelpunten meer dan ons en slechts 4 geïncasseerde goals is ook minder dan onze 10 al toegestane doelpunten.  Dit wil zeggen dat ze aan de leiding staan op basis van het doelsaldo.  Dus zorg ervoor dat je allemaal in topvorm bent tegen zaterdag.  Breng vrouw, vriendin, vrienden en vuvuzela mee om te supporteren, zodat onze 12de man hen overdondert en jullie naar de overwinning roept en toetert.  Niet twijfelen, doen !