26 september 2021 :  KWB Hombeek – Boerenbond Broechem  :  5 – 0

Wat moest u weten ?  Dat er bij de tegenpartij nog twee oude rakkers, Jan en Patrick, op het veld stonden en dat de andere 9 allemaal jongeren waren.  Ook bij ons veel jong geweld aanwezig, maar onze coach liet 3 van hen nog even op de bank.  Kwestie van ze wat hongerig te maken ?

1ste helft : De eerste kansen waren voor ons.  Maar de bezoekende keeper redde de bal van de Solle nog net op de lijn.  Wat later werd ook een doelpunt van de Solle, na voorbereidend werk van Wally en Amin, afgekeurd wegens buitenspel.  Na 20 minuten moest Wally naar de kant met een voetblessure.  Zijn vervanger Jelle stond nog maar net op het veld of hij maakte al een doelpunt op een vrije trap van de Solle : 1-0.  Na een voorzet van Witse scoorde Jelle opnieuw.  De bal kwam echter terug uit doel gestuit en de scheidsrechter had het niet gemerkt, dus geen tweede doelpunt voor ons.   Waar zijn de VAR of doelpunttechnologie als je ze nodig hebt ?  Jelle pikte de bal mee op het middenveld, ging links het lijntje af en Solle kopte zijn voorzet binnen : 2-0.  Glenn moest dan al zijn kunnen laten zien op een schot dat naar de winkelhaak zoefde, maar hij hield met een geweldige safe de nul op het bord.  Voor rust schilderde Kevin nog een hoekschop op het hoofd van Mark die er 3-0 van maakte.

2de helft : Onze coach bracht alle drie resterende invallers in voor Kevin, Witse en Teck.  Robbe en Senne lieten zich al meteen zien, maar Senne strandde op de keeper.   Senne en Amin met de actie, voorzet en in de 16 wordt Robbe licht geduwd.  Penalty voor ons en Amin zette koelbloedig om : 4-0.  Dimitri naar Gianni die zijn bal door de keeper nog net in hoekschop ziet geduwd worden.  De wedstrijd bloedde dan wat dood, voor ons hoefde het niet meer, Boerenbond kon niet meer.  Net voor affluiten dan toch nog de 5-0.  Amin met een snelle counter, bal naar Senne die zijn hobbelende bal nog aangeraakt zag door de keeper maar toch een doelpunt opleverde.

Scoreverloop :

22 : 1 – 0 : Jelle (Solle)

31 : 2 – 0 : Solle (Jelle)

42 : 3 – 0 : Mark (Kevin)

51 : 4 – 0 : Amin op penalty

89 : 5 – 0  : Senne (Amin)

Ploeg – statistieken :

Basis : Glenn – Jonas, Teck (46), Mark, Dimitri – Witse (46), Louis, Solle, Kevin (46) – Wally (20) – Amin

Bank : Jelle (20), Senne (46), Robbe (46), Gianni (46)

Aanwezig niet gespeeld : Joren, Gert, Michael

Goals : 5 : Wally – 3 : Gianni, Amin – 2 : Wesley, Solle, Mark – 1 : Anouar, Kenneth, Senne, Jelle, – 1 own-goal

Assists : 3 : Wally – 2 : Kenneth, Witse, Amin, Jelle, Kevin – 1 : Gianni, Louis, Dimitri, Solle, Mark

Volgende week :

Nemen we het op tegen Vosberg.  Met een 9 op 9 en geen enkele tegengoal tot vorige week lijkt het erop dat het een stevige tegenstander wordt.  Dit weekend incasseerden ze op Lucyvo hun eerste 3 tegengoals van het seizoen, wat hen dankzij 3 gemaakte goals nog wel een gelijkspel opleverde.  Kunnen we hen ook enkele tegengoals aansmeren en zelf niets incasseren ?