12 september 2021 :  KWB Hombeek – Dynamica  :  8 – 5

Wat moest u weten ?  Kenneth had met een ander ploegje een vriendenmatch gespeeld tegen Dynamica en vlotjes gewonnen.  Volgens hem was Dynamica een hapklaar brokje.  Bleek dat onze tegenstrever ook maar met 10 was, dus wat kon er ons gebeuren ?

1ste helft : Na nog geen 2 minuten hing de bal al tegen de netten, weliswaar die van ons : 0-1.  We waren het al gewoon dat Teck instructies geeft aan onze ploeg, nu begon hij dat ook te doen aan de scheidsrechter.  Kenneth met een schot dat weggewerkt wordt door de keeper, Gianni net niet goed genoeg gevolgd.  Wally met de knal, de keeper vermijdt een gemaakte goal.  Hakje Jochem, Kenneth nipt naast.  Na 20 minuten een uittrap van Dimitri, Kenneth pikt mee aan de middellijn, gaat door en scoort de 1-1.  Witse met de voorzet, Gianni besluit op de keeper.  Na een hoekschop voor Dynamica veroorzaakt Mark een penalty.  Dimitri kansloos en 1-2.  Wally met een diepe bal naar Gianni die even laat zien dat hij met de bal kan goochelen, maar er uiteindelijk niets gevaarlijk mee doet.   Vrije trap voor Dynamica, Witse onderschept en geeft door aan Gianni die vanaan de middellijn kan vertrekken en na een rush de keeper verslaan.  Dan een heel mooie aanval van ons over verschillende spelers, bal van links naar rechts, maar Witse besluit nipt naast.  Dynamica met een snelle counter, onze driemansverdediging zag er niet goed uit en 2-3.  Op slag van rust Kenneth met de voorzet en Wally met de 3-3.

2de helft  : Met dank aan Gert voor de notities. Ja zelfs een verslaggever heeft al eens vervanging nodig aan de rust.

48: Kenneth gaat de lijn af en brengt voor, de bal caprioleerd via een verdediger in doel 4-3

55: Na een hoekschop van Gianni kopt Solle 5-3 binnen maar de vreugde is van korte duur.

56: Doorbraak van tegenstander over links. Voorzet voorbij iedereen en de vrijstaande speler maakt er 5-4 van.

65: Wally bal diep naar Solle gekruist schot op de keeper en Gianni is goed gevolgd 6-4.

70: Wederom staat er iemand helemaal vrij aan de 2de paal en zo is het 6-5

75: Louis legt af en Wally haalt zijn kanon boven. Rechtse winkelhaak en het staat 7-5

80: Amin probeert het nog eens met een strak schot dat juist over gaat

85: Mark met een vrije trap vanop 40 meter over alles en iedereen aan 2de paal binnen 8-5

Ploeg – statistieken :

Basis : Dimitri – Teck, Mark, Jonas – Kenneth, Solle (68), Louis, Wally, Witse – Gianni, Jochem (46)

Bank : Amin (46), Kevin (68)

Aanwezig niet gespeeld : Gert

Goals : 3 : Wally – 2 : Gianni, Wesley – 1 : Kenneth, Solle, Mark, – 1 own-goal

Assists : 2 : Kenneth – 1 : Gianni, Louis, Dimitri, Witse, Wally, Kevin

Volgende week :

Nemen we het op tegen Union Malinese.  Vorig jaar één van de toppers van onze reeks, maar die dit weekend verslagen werden door Lucyvo, vorig jaar één van de zwakste ploegen van onze reeks.  Zijn de waardeverhoudingen gewijzigd of was het een “accident de parcours” ?  We zullen het zaterdag weten vanaf 15u00…