24 november 2019  :  Vosberg Sport  –  KWB  Hombeek  :  3  –  2

Vooraf : Na jaren lang richting Rumst gereden te zijn om Vosberg te bekampen, moesten we naar Walem.  Onze coach kon in Walem beroep doen op 13 man.  Hij moest centraal achteraan wel Gert en Mark missen.  Solle en Wally waren terug en ook Kevin ging proberen om al een halve helft terug mee te doen na een hamstringblessure.

1ste helft : De eerste kans was voor ons.  Solle met het schot, keeper geklopt, maar wie stopt de bal ?  Wally !  Van je vrienden moet je het hebben.  Nu ja het was niet opzettelijk, maar gewoon brute pech.  Na een dikke tien minuten speelde Thibo de bal slecht terug naar Glenn en Vosberg profiteerde ervan : 1-0.  Vosberg was de betere ploeg, maar echt uitgespeelde kansen kregen ze niet.  Op het einde van de eerste helft namen wij het commando over.  Dit resulteerde in de 1-1 via een afstandsschot van Teck.  De Vosberg keeper moest een schot van Imed uit de winkelhaak ranselen en Saïd kopte een hoekschop van Wesley maar nipt naast.

2de helft : Jonas kwam Thibo vervangen, Kevin bleef nog even op de bank.  Gaven we in de eerste helft al een doelpunt in geschenkverpakking weg, wel na 5 minuten in de 2de helft deed Imed er nog eens een strikje rond ook : 2-1.  We reageerden onmiddellijk met een goede aanval.  Voorzet van Louis, maar zowel Wesley als Jonas kwamen net iets te kort om de bal in doel te kunnen deviëren.  Op het kwartier een wondermooi schot van Vosberg middenvelder Simon.  Glenn kon alleen maar toekijken hoe de bal perfect in de winkelhaak draaide.  Als de camera van extra time ter plaatse was geweest, had je de herhaling meerdere keren te zien gekregen.  We probeerden alsnog de bakens te verzetten.  Solle scherp door op Wesley, maar diens schot ging voorlangs.  Wesley met de voorzet, niemand goed genoeg gevolgd.  Wesley terug met de voorzet.  De keeper bokst weg net voor Amin kan koppen.  Amin met de vrije trap, keeper tikt over.  Solle met de voorzet, Dimitri kopt naast.  In de voorlaatste minuut een 1-2tje Solle-Wally en Solle duwt de bal net naast de paal binnen 3-2.  We probeerden de bal nog te ontfutselen aan Vosberg, maar vooraleer we er in slaagden floot de scheidsrechter af.

Scoreverloop :

12’ : 1 – 0

36’ : 1 – 1 :  Teck

50’ : 2 – 1 

60’ : 3 –1:

89’ : 3 – 2 : Solle (Wally)

Ploeg – statistieken :

Starters : Glenn – Thibo, Imed, Teck, Dimitri – Wesley, Solle, Saïd, Louis – Wally –

Bankzittters : Jonas, Kevin

Andere aanwezige spelers : Robbie

Doelpunten :

12: Wally

8: Wesley

5: Michael DC

4: Solle

1 : Jochem, Jordi, Amin, Saïd, Louis, Teck

Assists :

8 : Wally

5 : Solle

4 : Wesley

2 : Martijn, Mark

1 : Amin, Jordi, Teck, Louis, Gert

Volgende week : Moeten we naar Bonheiden om Jolika te bekampen voor de eerste wedstrijd van de terugronde. Thuis wonnen we met 4-2, maar we hadden net zo goed kunnen verliezen.  We hopen dat we nog eens kunnen beschikken over onze “sterkste” ploeg of dat onze coach misschien eens twee weken na elkaar dezelfde startploeg kan opstellen.  Het zou een unicum zijn dit seizoen.