voetbal Hombeek – Plenke Werchter : 2 – 3

13 man, maar moest wel Thomas met een blessure en de geel geschorste Said en
Sakke missen. Brian en Kevin bleven op
de bank.

Na twee minuten al een hoekschop
voor Werchter die door Angelo op de lijn weggehaald werd. Vijf minuten ver. Een vrije trap voor Werchter en 0-1. Dan Wesley goed diep, voorbij zijn man
gedraaid en op de verste paal. Even
twijfel tussen Gert en Mark. De Werchter
spits door, maar op de paal. Twintig
minuten ver. Vrije trap Imed, Mark kopt
de gelijkmaker binnen : 1-1. Terug
Werchter met een vrije trap op de paal.
Counter Werchter aan de 2de paal hoog over getrapt. Zeven minuten voor rust. Vos goed de lijn af, uit een scherpe hoek
naar de goal getrapt en 2-1.

Stijn moest weg, Kevin kwam
in de ploeg en Vos zakte naar de verdediging.
Habel goede steekpas naar Wally.
De keeper mooi gelobd, maar jammer genoeg naast doel. Na tien minuten Werchter met een trap op de
deklat, de bal botst voor de doellijn terug het veld in. Halverwege de tweede helft, aanval van
Werchter. Glenn komt uit, maar wordt
gehinderd door een tegensspeler en kan de bal niet klemmen. Werchter maakt de 2-2. Glenn was boos en werkte dit verbaal uit op
de scheidsrechter wat hem een gele kaart opleverde. Een lot dat nog geen minuut later ook Imed
beschoren was, ook voor reclameren. Twee
vermijdbare gele kaarten jongens ! Zeker
omdat de scheidsrechter goed aan het leiden was. Enkele spelers waren nog aan het doordrammen
over de gele kaarten, maar Werchter maakte wel de 2-3 ! We reageerden toch met een trap van Angelo
die in hoekschop ging. Vlak daarna,
Wesley komt net tekort, Wally trapt over de lege goal. De laatste kans was nog voor Wesley op een
goede pass van Teck, maar de bal ging naast.

Ploeg : Glenn – Imed (70’
Brian), Mark, Gert, Stijn (46’ Kevin) – Angelo, Teck, Habel, Vos – Wesley,
Wally

Langs de lijn : de vertrouwde
gezichten bij een thuiswedstrijd, maar ook niet meer dan dat.

Conclusie : Dit was niet meer
hetzelfde Werchter als de ploeg die we in de heenronde versloegen. Deze ploeg was serieus versterkt, maar
niettegenstaande dit ging de wedstrijd gelijk op. Werchter verdiende de overwinning wel op