Wakkerzeel, moesten we ons herpakken tegen Blaasveld. De ambitie van de ploeg is nog steeds een
plaats in de top drie. Een nederlaag zou
leider met 8-1.

De wedstrijd startte meteen
aan een pittig tempo. De eerste kans was
voor ons. Angelo tot bij Wally, pass
naar Wesley, maar een vangbal voor de bezoekende keeper. Schot van Blaasveld na hoekschop van de lijn
gehaald door Angelo. Na 9 minuten een
vrije trap, Angelo duidelijk een kop te klein en 0-1. Onze reactie : een schot van de Sakke gepakt
door de keeper. Blaasveld knap
uitgespeeld, Wesley trapt te hoog.
Wesley speelt zijn man uit, Wally met de 1-1 na 23 minuten. Op het half uur moest onze coach noodgedwongen

Onze coach besliste om de
drie resterende reservespelers nog even op de bank te laten. De tweede helft was eveneens interessant om
te volgen. Na tien minuten een slimme
pass van Habel, maar Sakke, nochtans alleen voor doel, schoot over. Angelo werd dan gewisseld voor Michael. Vrije trap Blaasveld, Nico weggebokst,
uithaal Blaasveld, Winghe red op de lijn.
Blaasveld onder stoom en Nico moest andermaal de meubels redden. Wesley ging iets te fel voor de bal en kreeg
geel. Mark met de verre trap, Habel mooi
aangepakt en rustig voorbij de keeper getrapt : 3-1. Onze coach bracht dan met Thomas een frisse
speler voor Said die weer bergen loopwerk verricht had. Wesley naar Sakke, op de keeper. Blaasveld bracht ook vers bloed in en ging
nadrukkelijk de hoekschoppen en vrije trappen opzoeken. Met nog een kwartier te gaan, aanval
Blaasveld over links en 3-2. Het was nu
pompen of verzuipen voor ons. Nico kon
een eerste kopbal-poging nog verijdelen, maar moest zich op de hiernavolgende
hoekschop toch gewonnen geven : 3-3.
Blaasveld had wel veel krachten verbruikt en we kwamen terug iets meer
in het spel, maar scoren zat er, voor geen van beide ploegen, meer in.

Ploeg : Nico – Winghe, Mark, Gert,
Stijn – Wesley, Teck (30’ Habel), Said (65’ Thomas), Angelo (55’ Michael) – Wally
– Sakke. Niet gespeeld : Glenn en Jochem.

Langs de lijn : Veel toeschouwers die een aangename,
sportieve en goed over en weer gaande wedstrijd zagen. Genieten op een zondagochtend !

Conclusie : Goede prestatie
van ons team tegen de absolute topper van de reeks. We hebben ons duidelijk herpakt na wat