de openingsspeeldag hadden we nog iets goed te maken tegen The Sylvesters. Onze coach ad interim Gert kon beroep doen op
was.

Wij begonnen met Robin en
Wally in de spits en dit duo zorgde voor het eerste gevaar. Robin bal veroverd, door op de linkse kant,
Wally besluit op de keeper. Het was
slechts even uitstel want na tien minuten kwamen we voor. Inworp Michaël, Robin doorgespeeld tot bij
Kevin, bal weggewerkt door de keeper, maar de Solle is attent en duwt de
weggewerkte bal binnen : 1-0.

Ons spitsenduo kreeg dan
terug een kans, maar zowel de bal van Robin als de herneming van Wally werden
door de bezoekende keeper gestopt. Na
een kwartier kan één van The Sylvesters oprukken doorheen het centrum. Niemand van onze middenvelders durft de man
pakken of kan hem afstoppen, gelukkig pakt Nico de bal wel. Halverwege de eerste helft legt Solle de bal
goed terug tot bij Imed die doorsteekt tot bij Kevin en 2-0. Het duurde echter niet lang of The Sylvesters
scoorden tegen. Mooie actie, onze
verdediging uitgespeeld en netjes binnengetrapt : 2-1. Brian wou dan eens testen hoe alert Nico
was. Hij trapte een bal mooi naar de
winkelhaak, maar Nico duwde hem over, niettegenstaande hij nog belaagd werd
door een Sylvester. Wally met een knappe
voorzet, de Solle met een al even knappe kopslag, maar de bezoekende keeper
voorkomt met een mirakelsave de gemaakte goal.
Niet getreurd, want even later pakt de Solle uit met een rush, speelt de
bal door tot bij Wally die voorbrengt en Michaël maakt de 3-1. We gingen op ons elan door. Actie via Robin over Kevin naar Solle, die
kopt naar Michaël, maar de keeper werkt in hoekschop. Vlak voor rust nogmaals de Solle, tot bij
Kevin, keeper pakt.

Sakke kwam Robin vervangen en
bij zijn eerste actie werd hij al meteen terecht afgevlagd voor
buitenspel. Na een kwartier de Sakke en
de Solle met een 1-2tje, Sakke scoort de 4-1.
Vlak daarna via de Solle tot bij Kevin, maar diens schot gaat
voorlangs. Wedstrijd gespeeld, voor ons
moest het niet meer en Sylvesters kon geen tandje meer bijsteken zodat de
supporters wat op hun hoger bleven zitten.
Met nog 5 minuten te spelen, kwam er toch nog een slotoffensief. Niet van the Sylvesters wat gezien hun
achterstand te verwachten was, maar van onze spelers. Imed met een schot nipt naast. Solle tot bij Kevin, mooi naar de 2de
paal getrapt, maar Michaël kan net niet bij de bal. Nog geen minuut later, bijna identieke fase,
maar Michaël trapt naast. Uittrap
bezoekende keeper, Solle onderschept met de kop en Sakke door. Alleen voor de keeper trapt de Sakke echter
op de keeper, Wally trapt de weggeslagen bal los over. In de toegevoegde tijd toch nog een hele
goede Sylvester-kans, maar de bal spat tegen de paal.

Ploeg : Nico – Imed, Gert,