1 mei / competitie : De Leeuwen Herenthout – KWB Hombeek : 4 – 1

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen waren we met 12 spelers om de Leeuwen te bekampen. De Winghe had onderweg ook ergens de Gipsy gespot, maar toch kwam hij niet opdagen ???

Na een studieronde van 5 minuten barstte de wedstrijd los. Bart kon de bal veroveren, zijn schot werd weggewerkt, maar de bal kwam tot bij de Sakke die de bal terug tot bij Bart bracht. De keeper kon Barts schot stoppen. Voorzet van den Teck, Bart besluit over. Aanval van de Leeuwen, Nico werkt de bal weg. Goede kruispas van Bart, Imed komt in de 16 enkele centimeters te kort. De leeuwen terug met een aanval, maar de bal wordt door Nico in hoekschop gewerkt. Op het half uur een goede voorzet vanop links. De plaatselijke spits komt aan de tweede paal goed ingelopen en scoort de 1-0. Drie minuten later kon dezelfde spits terug scoren op een voorzet die iets te gemakkelijk mocht getrapt worden.

Met de rust haalde onze coach linksback Jordi naar de kant. Winghe ging achteraan postvatten, Imed schoof een rij achteruit en Brian werd als verse kracht in de spits gedropt. We probeerden de bakens nog te verzetten, maar slaagden er niet in. Jonas haalde nog wel een bal op de lijn weg met een omhaal, maar daarna maakten de leeuwen een kopie-goal van hun eerste doelpunt. Niet veel later zorgde hun spits met zijn vierde van de dag dat de kloof nog iets groter werd. Vijf minuten voor tijd kon Teck, Brian bereiken, die vond op zijn beurt de Sakke en zo werd de 4-1 eindstand bereikt.

Ploeg : Nico – Jordi (41’ Brian), Gert, Bob, Jonas – Dries, Winghe, Bart, Teck – Imed, Sakke.

Langs de lijn : uw onvermoeibare verslaggever…

Conclusie : Net als in de vorige wedstrijd tegen de leeuwen, werden we genekt door de welpjes van dienst.

En nu de wereldbeker : bereiden we ons al weken lang voor op de wereldbeker samen met onze Columbianen Patcho en Diego en komen we pas nu tot de ontdekking dat Ghana ook mee doet. Sorry Brian.