13 april / beker : KWB Hombeek – De Leeuwen Herenthout : 0 – 6

Vorige week nog 16 spelers, nu maar net met 11. Onze twee keepers ontbraken en we hadden ook maar één spits. Onze coach zette Gipsy in doel en Brian mocht in de spits plaatsnemen naast de Sakke.

We starten iets beter dan De Leeuwen aan de wedstrijd, maar de eerste grote kans was wel voor de bezoekers. Hun spits werkte echter niet goed genoeg af. Dan was het onze beurt. Sakke met een kans maar de leeuwen keeper duwde de bal in hoekschop. Een stevig opzittende Sakke kon de bal voorbrengen, Bob besloot op de keeper. Gipsy pakte knap een trap van de bezoekende spits. Na een half uur bal mooi teruggelegd van de bezoekende spits, een inlopende man trapt van aan de rand van de 16 laag in de hoek : 0-1. Wat later moesten we noodgedwongen wisselen. Chriske verrekte zich en kon niet meer lopen, aangezien we maar met 11 waren zat er niets anders op dan Chriske in doel te zetten en Gipsy op het veld. Wat de nodige verschuivingen opleverde in de ploeg.

Uiteraard geen wissels bij de rust. De Leeuwen gingen met een verse linksmidden furieus van start en na 5 minuten was het al 0-2. Mooie actie van de spits van de tegenpartij en goed afgewerkt. De leeuwen gingen door op hun elan en we werden weggetikt. Na 12 minuten de 0-3. Voorzet vanop links en binnengetikt aan de tweede paal. Halverwege de tweeden helft toch nog een kans voor ons. Sakke was echter te egoïstisch en besloot zelf op doel terwijl er 2 man vrij stond. De leeuwen counterden scherp en 0-4. De kopjes gingen naar beneden bij ons en de leeuwen mochten er nog 2 bij doen en wonnen met 0-6.

Ploeg : Gipsy – Jonas, Chriske, Gert – Dries, Bob, Teck, Winghe – Fonny – Sakke, Brian.

Langs de lijn : slechts 5 moedigen: Fons, Hugo, Daan, Jelle en Marc

Conclusie : De eerste helft waren we zeker niet de mindere, maar de tweede helft werden we overspeeld door enkele welpjes die bij de tegenstander op het terrein kwamen/stonden.