14 april : De Teigetjes – KWB Hombeek : 5 – 2

Vooraf : net 11 man om de Teigetjes te bekampen. Veel problemen op de ploeg op te stellen waren er niet want er waren 1 keeper, 4 verdediger, 4 middenvelders en 2 aanvallers.

Van in het begin ging de wedstrijd goed over en weer en dit aan een hoof tempo. Negen minuten ver en Wally veroverde zelf de bal, ging op de keeper af, maar twijfelde dan te lang en de keeper kon hem rustig pakken. Hij trapte onmiddellijk ver uit, snel doorgetikt en 1-0 voor de thuisploeg. Thomas met een pass naar de Sakke, goede ren, maar op de keeper. Een kwartier ver, een hoekschop van de Teigetjes. Aan de tweede paal kan er een tegenstander vrij koppen en 2-0. Even later beroerde een Teigetje de bal met de handen in de eigen 16. Penalty en netjes omgezet door de Sakke : 2-1. Een goede actie van de Teigetjes, bal vanop rechts voorgezet naar de tweede paal, maar net naast getikt. Vos met de pass naar de Sakke, die stuurt Wally diep, maar de bal gaat over het doel. Vijf minuten voor rust, voorzet van de Vos en Wally tikt vanop de rand van de kleine rechthoek de gelijkmaker binnen : 2-2.

De tweede helft startte ook weer aan een serieus tempo. De eerste grote kans was voor de spits van de Teigetjes. Hij kon doorgaan op snelheid, Wim bleef hem echter goed op de huid zitten en via de Makke ging de bal in hoekschop. Scherp voorgzet, maar de Makke tikte over. Halverwege de tweede helft werd een aanval van ons afgebroken, diepe pass, de Makke kwam misschien iets te snel uit en 3-2. Terug een kans voor de Teigetjes na een mooie collectieve aanval, maar de Makke pakte uit met een goede beenveeg. Niet veel later kwam de 4-2 toch op het bord nadat de bal eerst de paal trof, werd hij toch nog binnegeduwd. Aftrap voor ons, Sakke trapt de bal losweg in de voeten van een tegenspeler, die zelf doorgaat en het gaatje vindt naast de Makke 5-2.

Conclusie : Niettegenstaande de zware verliescijfers deden we aardig mee en genoten de weinige supporters van een aangename wedstrijd.

Makke – Wim, Bob, Gert, Jonas – Vos, Solle, Thomas, Gipsy – Wally, Sakke