21 maart : KWB Hombeek – Jamaspawi Mechelen : 0 – 2

Vooraf : Met elf man waren we op donderdagavond om te starten tegen Jamaswapi. Wesley en Thomas arriveerden iets later zodat we toch 2 reserven hadden. De supporters konden in de eerste helft genieten van twee ploegen die er voluit voor gingen en er een aangenaam spektakel van maakten. De eerste kans was voor Jamaswapi, maar de Makke werkte de bal in hoekschop. Een schot van de Wally voor ons werd door de bezoekende keeper met de voet in hoekschop gewerkt. Schot Jamaswapi voorlangs. Gipsy met een schot in de handen van de keeper. Terug Jamaswapi met een goede kans, maar de Makke goed ertussen. Teck diep naar de Wally, de keeper pakt. Zowel Gipsy als Wally nog met een kans, maar de bezoekende keeper was alert. Vlak voor rust eerst een bezoeker die mocht doorgaan, net wel of net niet in buitenspel, maar de Makke liet zich niet kloppen. Dan Wally maar de bezoekende keeper pakte uit met een heel goede save. Teck moest gaan werken en werd vervangen door Thomas. Wally die wegens examens maar enkele uurtjes had geslapen werd vervangen door Wesley bij aanvang van de tweede helft. De nummer 9 van Jamaswapi zorgde voor het eerste gevaar, Bob maakte een stevige fout, de speler kon echter doorgaan, kreeg balvoordeel en besloot over. Bob kreeg geel. Gipsy met een voorzet. Sakke in de draai net naast. Jamaswapi nog eens vertrokken randje buitenspel, maar over. Een knal van dichtbij, de Makke met een save waar zelfs Thibaut Courtois jaloers van zou worden, maar dan terug een schot naar doel en de Makke toch geklopt : 0-1. Gipsy goed door op rechts, strak voorgezet, Wesley naast. Goede combinatie Thomas, Vos, Sakke en Gert die van kortbij overtrapt. Hoekschop Sakke, Gert kopt, keeper pakt goed. In de laatste minuut. Sakke met een perfecte voorzet, jammer genoeg naar een Jamaswapiaan en de Makke voor de tweede keer geklopt. Conclusie : Het draait al enkele weken minder bij ons, vooral door afwezigheid van enkele spelbepalende spelers, maar zij die er waren deden hun uiterste best. Makke – Robbie, Bob, Jonas – Fonny, Teck (41’ Thomas), Gert, Vos, Gipsy – Wally (41’ Wesley), Sakke