22 april : KWB Hombeek – Ludwina Bonheiden : 1 – 2

Vooraf : 11 spelers van ons, 11 spelers van de tegenpartij, 1 delegé van ons, 1 delegé van de tegenpartij en 1 nogal vrij “Chinese vrijwilliger” die zich aanbood om de wedstrijd te leiden bij gebrek aan scheidsrechter. Meer volk was er niet voor de laatste wedstrijd van dit voetbalseizoen. Zelfs onze tappers en trouwe supporters lieten het afweten.

Een nog zwalpende Gert ging voor de tweede week op rij in doel staan. Zoals naar “goede gewoonte” speelden we een draak van een wedstrijd tegen Bonheiden. Gert kon een eerste kans voor Bonheiden nog afweren, maar moest zich na tien minuten toch gewonnen geven : 0-1. We reageerden toch eventjes met den Teck die naast trapte na een hoekschop. Wat later Bart die mooi breed legt voor den Teck, maar nu gaat de bal over. Nog een kans voor Bonheiden en jawel 0-2. Op vraag van de Bonheidense kapitein, Luc, vermeld ik nog graag dat hij geregeld vrij stond links vooraan, maar dat zijn ploegmaats dit niet zagen. Bedankt voor het pintje, Luc.

Wegens een schrijnend gebrek aan invallers, geen wijzigingen bij aanvang van de tweede helft. Wally was onze gevaarlijkste man. Hij besloot eerst in de draai over en daarna op de keeper. Dan een sublieme lange pass van Bob, Wally omspeelt de keeper en 1-2. De aansluitingstreffer voor ons ? Ja, maar we bleven slap spelen en met nog 5 minuten te spelen bewees Gert dat hij misschien toch nog een toekomst heeft als keeper. Hij duwde met één hand een gevaarlijke bal weg.

Conclusie : Een wedstrijd die we maar best zo snel mogelijk vergeten. Bedankt aan de 11 aanwezigen en onze “Chinese vrijwillige scheidsrechter”.

Gert – Jonas, Bob, Hans, Wim – Geert, Bart, Teck, Wesley – Wally, Sakke