1 april : The Sylvesters Mechelen – KWB Hombeek : 0 – 4

Vooraf : Paasverlof en toch wat afwezigen. Onze coach kon beroep doen op 12 man om de Sylvesters te bekampen.

We waren nog geen volle minuut aan ’t spelen en de Sakke vond de Wesley. Die aarzelde niet en de 0-1 was een feit. We gingen door op ons elan. De Sakke werd door de Wally alleen voor de keeper gebracht, maar trapte op de keeper. Sakke mannetje voorbij in de 16, maar nu duwt de keeper zijn bal in hoekschop. Halverwege de eerste helft komt een inworp tot bij de Gert, die kopt door en Wally knalt de 0-2 tegen de touwen. Ons spel verwaterde wat, maar the Sylvesters kregen in de eerste helft maar één echte kans, die ruim over ging.

Hans, vond zelf dat hij niet goed in de wedstrijd zat, en bleef tijdens de rust in de kleedkamer. Den Teck was de enige reservespeler en hij viel dan ook in. Enkele mensen wisselden van plaats, maar net als in de eerste helft, begonnen we met een doelpunt. Jubi al direct het lijntje af, voorzet vanop links en de Wally tikt binnen van aan het penaltypunt : 0-3. Sakke besloot zijn derde goede kans van de dag nu op de bovenkant van de deklat te trappen. Een voorzet van de Vos werd door Wesley naar de korte hoek getrapt, maar de Sylvester keeper had nog een schitterende beenreflex in huis om de bal weg te werken. Een kwartier ver in de tweede helft, kregen de Sylvesters dan 2 kansen. De eerste ging naast en de tweede werd op de paal getrapt. We duwden terug even door. Sakke loopt eerst het lijntje af tot aan de achterlijn, snijd naar binnen en legt dan goed af voor de Wally, die zijn derde van de dag maakt : 0-4. De wedstrijd gespeeld.

Na afloop nog goed nieuws voor ons. Vosberg verloor, Putte, Boerenbond en Martinus speelden gelijk, wat meteen betekende dat we al minstens 3de eindigen.

Conclusie : Echt schitterend speelden we niet, maar met twee snelle goals telkens bij aanvang van de speelhelft kwamen we nooit in de problemen.

Pieter – Hans (41’ Teck), Bob, Gert, Wim – Robbie, Vos, Jubi, Wesley – Sakke, Wally