29 januari : De Knuddeboys – KWB Hombeek : 4 – 2

Vooraf : Met 14 spelers trokken we naar Nijlen om daar het multiculturele (Soufian, Nordin, Sylvek, Miguel, David) te bekampen.

Met bijna een kwartier vertraging werd er gestart, blijkbaar waren er enkele Knudde-spelers die veel tijd nodig hadden om zich aan te kleden. We begonnen niet slecht, maar na 10 minuten namen de Knuddeboys het commando resoluut in handen en moesten we wijken. Eerst kon Pieter na een snelle counter de bal nog stoppen. Dan knalde de Knudde aanvaller naast. De derde keer was echter de goede, een vrije trap van Knuddeboys verdween in doel. De thuisploeg was steeds sneller op de bal dan ons, maar echte kansen kregen ze niet meer. Bij ons toch 1 kans te noteren in de eerste helft, Vos met de pass, maar de Jubi besloot over.

Bij de rust kwam Wally in, Jubi schoof een rijtje naar achter en Robbie ging douchen. Nog geen 5 minuten ver en de Knuddeboys verdubbelden hun voorsprong : 2-0. Jonas ging zeker niet vrijuit bij deze goal. Chriske en Dries werden dan vervangen door Bob en Gert, maar deze stonden nog maar net op het veld of de Knuddes maakten er al 3-0 van. De kopjes gingen even naar beneden, maar den Teck liet dit niet gebeuren en kreeg iederéén terug aan het voetballen en zowaar de Knuddes moesten achteruit. Halverwege de tweede helft bereikte Jan, de Wally die goed doorliep tot aan de achterlijn en de bal teruglegde tot bij Wesley die scoorde 3-1. Niet veel later kon Wally de Gipsy bereiken, maar zijn bal werd van de lijn gehaald. Met nog 5 minuten te spelen, kwamen de Knuddeboys nog eens dreigen, maar Pieter tikte via de lat in hoekschop. Nog in dezelfde minuut lukte Wally de 3-2 na een voorzet van den Teck. We gingen nog eens diep, maar een counter van knuddeboys bracht hen op 4-2. Het laatste wapenfeit was met nog twee minuten te spelen een bal van Wesley die door de thuisploeg weer van de lijn gehaald werd.

Conclusie : In de eerste helft was onze prestatie niet schitterend, maar we konden ons toch herpakken. Jammer genoeg was de achterstand toen al iets te hoog opgelopen en moesten we naar huis terug zonder punten.

Pieter – Gipsy, Chriske (47’ Bob), Bart, Jonas – Dries (47’ Gert), Vos, Teck, Robbie (41’ Wally) – Wesley, Jubi