23 oktober : De Leeuwen Herenthout – KWB Hombeek : 5 – 0 (forfait)

Vooraf : Drie afbellers tegen vrijdag : Bob, Hans en Bart en dan veronderstel je dat je ’s zondags met voldoende gaat zijn. Zondagochtend : 1, 2, 3, 4, 5, 6 uiteindelijk nog nr. 7 en een sms-je met Robbie die rechtstreeks onderweg was. Bedankt aan de Makke, Jubi, Robbie, Jonas, Dries, Gert, Geert en Wally. Een dikke rode kaart voor Vos, Winghe, Gipsy, Sakke en Thomas die blijkbaar ook hun GSM op “Uit” zetten na een avondje stappen. Voor deze laatsten even ter herinnering : “Afbellen doe je vrijdag ! Je laat je ploeg niet zomaar in de steek op zondag !” Als wij vrijdag weten wie er niet komt kunnen we zaterdag nog enkele spelers bellen die ons willen komen depanneren zodat we toch kunnen spelen. Nu moesten we forfait geven, niet plezant voor ons, niet plezant voor de tegenstrever en zeker niet plezant voor de spelers die er wel waren !