20 februari : KWB St-Martinus – KWB Hombeek : 2 – 0

Vooraf : Met 10 man en zonder keeper trokken we naar Kontich. Stijn W kwam ons nog vervoegen na een telefoontje en zo waren we toch met 11.

In een gelijkopgaande eerste helft waren de doelkansen schaars. Na 25 minuten kon de Vos na een 1-2tje tussen de Sakke en de Solle scoren. Volgens de scheidsrechter stond de Vos echter buitenspel. Wij waren er iets minder zeker van. Op het half uur een voorzet vanop rechts en Peter Verschelde (dank aan de Kontich supporter naast mij voor de naam) kon aan de 2de paal ongehinderd inkoppen. Iets voor rust stuurde de Jubi, de Sakke diep. De Sakke, met een tegenstander op zijn hielen, besloot naast.

Na rust ging Wally die terug last had van een oude blessure in de goal staan. Chriske verhuisde naar het middenveld en de Jubi nog één rijtje hoger. De ploegen bleven elkaar waard en het spel ging goed over en weer. Halverwege de tweede helft kregen zowel de Solle als de Jubi, in een niet te overziene warrige fase voor de thuisgoal, de kans om ons langszij te brengen. De bal stuiterde echter twee keer op een verdediger. Konden we nog scoren ? Met nog 3 minuten te spelen een voorzet van de Jubi vanop links, Jonas trapte, maar zijn bal suisde langs de verkeerde kant van de winkelhaak. Een minuutje later leidde balverlies op het middenveld bij ons tot een counter van Kontich. Met 5 tegen 4 speelden ze het goed uit, Wally geklopt en de 2-0 eindstand op het bord.

Conclusie : Een aangename en sportieve wedstrijd, maar Kontich was voor doel iets scherper en kon zo de punten thuis houden.

Chriske/Wally – Ruud, Hans, Bob, Jonas – Vos, Solle, Stijn W, Jubi – Wally/Chriske, Sakke