21 november : Knuddeboys – KWB Hombeek : 0 – 0

Vooraf : Veel afbellers voor de verplaatsing naar Knudde, zodat we maar met 12 spelers richting Nijlen trokken. Zowel de Vos als de Jubi waren kandidaat om niet te starten. Onze coach hakte dan maar de knoop door : de Jubi startte en de Vos zou hem vervangen halverwege.

’t Was koud in Nijlen en de supporters hadden niet dadelijk een reden om te juichen en te springen om zich zo op te warmen. Na zes minuten een schot van de Knuddes, de Makke pakte uit met een goede save en de bal verdween in hoekschop. Tien minuten ver en een eerste goede actie van ons. De Sakke door op rechts, voorzet, maar de Wally kon er centraal voor doel net niet aan. Nog één actie van ons die het vernoemen waard was in de eerste helft. Een collectieve aanval, maar de Jubi besloot op de keeper. De Knuddeboys probeerden het enkele keren van op afstand, maar hun schoten gingen naast of over.

De Knuddes probeerden onmiddellijk na rust druk te zetten, maar verder dan een scrimmage voor doel kwam het niet. Tien minuten ver, schot van de Wally, de Knuddekeeper pakt zonder moeite. Halverwege de tweede helft, Bob met een tackle in de 16, eerst de bal en dan de man, geen penalty dus. Met nog een tiental minuten te spelen een hoekschop voor ons, Bob kopt naast. Nog vijf minuten te gaan, hard en strak schot van een Knuddespeler, de Makke ranselt de bal uit de kooi.

Conclusie : kwam uit de mond van onze coach Daan : “De match is gelijk de plaats waar we zijn : ne slappe”.

Makke – Winghe, Chriske, Bob, Ruud – Fonny, Nils, Robbie, Jubi (41’ Vos) – Wally, Sakke en langs de kant 4 verkleumde Hombeekse die-hards : Daan, Herman, Walter en Marc

Mopje van klein Bartje :

In de overvolle bus staan de mensen bijeengeperst, er stappen aan iedere halte meer mensen op,
dan er afstappen. Klein Bartje staat er ook tussen, en staat toevallig met zijn voorpartij tegen het achterste van een mooi meisje aangedrukt.
Ze vraagt hem opeens : “Is het dat wat ik denk dat je tegen mij aanduwt…?”
Zegt klein Bartje : “Hela, hela, nee, nee, da’s een rolletje Euro muntstukken die in mijn broekzak zit, ik werk in de Bank en heb net mijn salaris gekregen”.
Zegt zij : “Amaai, dan heb jij tussen de laatste 2 haltes wel ne serieuze opslag gekregen”