28 november : KWB Hombeek – Ludwina Bonheiden : 0 – 8

Vooraf : Zaterdag al wel enkele afbellers, maar niet al te veel. Zondag waar blijft iederéén ? Een GSM is handig, vooral om af te zetten, zodat men je niet kan bereiken ! Bedankt mannen !

De negen man die aanwezig waren, werden door Daan in een 4-3-1 het veld opgestuurd. Ludwina was wel voltallig, ze hadden zelfs nog een speler die de wedstrijd wou leiden, want ook de scheidsrechter stuurde zijn kat. Ludwina zette onmiddellijk druk en na 5 minuten resulteerde dat al in een eerste goal. Enkele minuten later was de Makke terug geklopt, maar Jonas V bracht redding op de doellijn. De Makke mocht nog verscheidene prachtreddingen op zijn naam zetten, maar bij de rust was het toch 0-4. Een mooi afstandsschot, een bal die een vrijstaande speler maar binnen te duwen had en een treffer na een combinatie over rechts.

In de tweede helft liet Ludwina de teugels wat vieren en we kregen zowaar enkele kansen. Een bal van de Wally werd op de lijn weggehaald. Na een knappe actie van Geert, besloot de Sakke op de keeper en ook de Wally zag een kans gestopt door de keeper. Ondertussen had Ludwina ook al een vijfde tegen de netten geprikt en had de Makke weer enkele reddingen verricht. Compleet leeggespeeld incasseerden we in de laatste 5 minuten dan nog eens drie goals waarbij één vanop de strafschopstip.

Langs deze weg ook bedankt aan de Luc van Bonheiden die de taak van scheidsrechter op zich nam en dit uitstekend deed.

Conclusie : We kunnen allen maar bewondering hebben voor de 9 man die aanwezig was en voor de inzet die ze toonden.

Makke – kleine Winghe, Bob, Nils, Jonas V – Geert, Wally, Ruud – Sakke en uiteraard meer supporters dan spelers