15 november : De Teigetjes – KWB Hombeek : 1 – 2

Vooraf : Dertien spelers aanwezig en een verslaggever die een zware nacht had gehad, dus ’t zal een kort verslagje worden.

Na drie minuten stonden we al op voorsprong. Een jagende Jubi verovert de bal test met een schot de vuisten van de keeper en een goed gevolgde Wally maakt de 0-1. Dan was het wachten tot de 20ste minuut. Een teigetje probeerde zijn eigen keeper te verschalken maar die kon nog in hoekschop werken. Daarna Arnie die de Sakke afzonderde voor de keeper, maar de Sakke besloot naast. Iets later probeerde den Dries met een schot, maar het ging naast. Met nog vijf minuten te spelen in de eerste helft een eerste kans voor de Teigetjes, een vrije trap, maar Fonny kon de bal wegkoppen. Op slag van rust kon de Wally op onze helft de bal veroveren, een rush van 50 meter en de 0-2 was een feit.

Niettegenstaande we twee wisselspelers hadden, hield onze coach ze met de rust nog even op de bank. De toeschouwers moesten 10 minuten wachten voor een eerste kans. De actie kwam er van den Arnie, de Sakke besloot in handen van de keeper. Halverwege de tweede helft lukten de Teigetjes de aansluitingstreffer 1-2. We reageerden meteen met een strakke voorzet van de Sakke, maar de Wally kwam nipt te laat. Arnie liet dan nog eens zien dat hij altijd wel een goede actie in huis heeft, maar Nils knalde zijn voorzet op de paal. De Teigetjes probeerden de laatste 5 minuten nog een alles of niets offensief op te zetten en het werd even warm voor ons doel, maar echt heet niet.

Conclusie : Verdiende overwinning van onze ploeg.

Makke – Dries, Hans, Bob, Nils – Fonny, Arnie, Winghe (60’ Warre), Jubi (55’ Geert) – Wally, Sakke