WEDSTRIJD VERSLAG : TORENPLOEG – KWB HOMBEEK (Beker) : 1 – 0 (18 apr 04)

Voor de wedstrijd : Vorige keer waren we nog met 21 spelers, nu moesten we nog een elfde man opbellen. Gelukkig was de Curt nog rechtstreeks naar ginder gekomen zodat we toch met 12 waren.

In de eerste helft waren we stukken beter dan de thuisploeg, maar het gebrek aan spitsen (Walter, Jubi en Sakke waren er niet) deed zich voelen. Hans kopte wel nipt naast, Bosse zag zijn schot millimeters naast gaan en Stijn zijn bal kreeg nog net een tikje mee zodat we er alleen een hoekschop aan overhielden. In de tweede helft startte de thuisploeg furieus, maar Ruud stond twee keer paraat. Voor ons kreeg de Bosse de beste kans, maar zijn bal botste tegen de deklat en sprong net voor de doellijn terug het veld in. Met nog vijf minuten te gaan kwam de thuisploeg dan op voorsprong en ons slotoffensief was net iets te zwak om nog punten te kunnen oogsten.

Conclusie : met wat meer aanvalskracht had de overwinning er wel ingezeten, maar ja… waar waren onze spitsen… buiten Walter die aan het feesten was…

Ruud – Bob, Hans G, Gert DB (41′ Curt), Geert R – Chriske, Meurres, Bosse, Wim G – Stijn W, Geert VDA