28 september 2008 : Pulle – KWB Hombeek : 4 – 1

Voor de wedstrijd : Is het nu het vroege uur of wat, maar we kregen maar amper 10 man bij elkaar
En dan ook nog geen keeper.

Vooraf dus gebleken, we waren op verdedigen aangewezen, met al in een van de eerste minuten een uitbraak van Pulle. Alleen op onze keeper af die twijfel bij het uitkomen en daardoor probeert de tegenstander een lob uit die echter ver over gaat. Wat later toch een eerste noemenswaardige actie van onze spelers via een inworp en daarop volgende gevaarlijke voorzet kan de bal door de Pulle verdediging juist weggewerkt worden. Na een 20-tal minuten kreeg Pulle een hoekschop die aanleiding geeft tot het eerste doelpunt, dat via een eigen speler in doel wordt gewerkt 1-0. Af en toe komen we er wel uit maar het is toch Pulle dat voor het grootste gevaar blijft zorgen. In de laatste minuut kan Pulle een tweede maal scoren, en weer via een own-goal, ditmaal door de Wim 2-0.

Juist voor de tweede helft is de Stijn W. Nog toegekomen die een blessure had op gelopen, en die dacht dat we met genoeg waren. De Stijn heeft dan wel meegespeeld, maar kwestie dat we dan met 11 zouden zijn was een illusie. Voor de rest het zelfde scenario als in de eerste helft, met in de achtste minuut een vroeg doelpunt van Pulle, dit maal wil den Bergt de bal wegspelen, maar via een speler van Pulle in doel 3-0. Af en toe komen wij er wel eens goed uit en via een snelle flits kan de Wally alleen op doel bijna de keeper van Pulle verslaan. Kort daarna zelf een tweede maal Wally met een schot op doel, keeper lost, maar niemand gevolgd. Halfweg tweede helft een voorzet van Lemmes, kopbal Tijs, maar naast.
30 minuut bal verlies van de Winghe, aanvaller schot onmiddellijk naar doel, mooi in kruising geplaatst 4-0. Nog geen minuut later kunnen we dan toch tegen scoren via een assist van Jubi naar Wally die mooi afwerkt 4-1. In het laatste kwartier laten we ons nog tweemaal een gele kaart aansmeren, eerst door een foutieve afstopping van den Hans op een Pulle speler, en wat later hetzelfde door den Bergt.

Conclusie : een welverdiende overwinning van Pulle. We leden te veel balverlies door slechte controle over de bal en door slechte passen. Laten we het maar houden zeker op een van onze mindere dagen, en ja door het altijd wederkerend probleem van ons ploegske, dat we ondanks zoveel spelers, toch niet altijd aan ELF geraken!!!

Ploegopstelling: Bob – Vos, Bergt, Tijs – Winghe, Lemmes, Jubi, Chriske – Wally en Stijn W. (vanaf 41’)

Ter zijde : De Walter zei dan zijne zoon ne grote had ( blijkbaar ging het over de schoenmaat)