WEDSTRIJD VERSLAG : ORANGE ST.AMANDS – KWB HOMBEEK (21 sept. 03)

Wedstrijd : Na amper 15′ een terugspeelbal van orange verdediger naar zijn doelman, die niet beseft dat hij deze bal mag opnemen, gevolg vrije trap voor Hombeek vanop ca. 5m van het doel. Kompleet mistrapt schot wordt gelukkig in doel gedevieerd door Hans C. 5′ later tegenaanval Orange, gerommel in onze verdediging, goal Orange. Na ca 25′ nog eens een mooie aanval van Hombeek. Een gevleugelde voorzet vanop links door Stijn W. wordt op de paal gekopt door de Sakke. En even later moet de Wiet zowat een noodrem trekken op een doorgebroken Orange speler, gevolg geel voor Geert R., die door Stijn W. wordt overgenomen op het scheidsrechtersblad. Na 35′ komt Hombeek dan toch verdient op voorsprong door weer eengaol van HansC. , van een come back gesproken, na amper 35′ topschutter in onze ploeg. Nog geen 2′ later weer een aanval van Hombeek die resulteert in een nieuwe goal dit maal gescoord door den Juby. De 2de helft gaat het plots heel wat minder, wat resulteert in een tegen goal van Orange vroeg na de rust, Blijkbaar ligt het water van tijdens de rust nog op de maag. Maar na heel wat minder spel en vele minuten later doet Hombeek een gouden wissel door den Bosse in te brengen, onze joker. En jawel beste sport liefhebbers, nog geen 2′ later geeft den Bosse een assist aan de Sakke die hier dankbaar gebruik van maakt en scoort. Het einde van de wedstrijd wordt nog wat ontsiert door nog 2 open kansen van de Ruud, die zelf bij deze laatste alleen voor de keeper komt, toch niet terug naar je roots Ruud….

Conclusie : al bij al een verdiende 2 – 4 overwinning van Hombeek.

Ploeg : Walter – Wim T. (41′ Flor ), Hans G. (41′ Gert DB.), Geert R. (Wim G.) – Bob, Stijn W., Koen H., Chris VdB. – Hans C. (41′ Ruud), Juby (67′ Bosse ), Sakke.