WEDSTRIJD VERSLAG : KWB St. MARTINUS – KWB HOMBEEK (1 feb 04)

Voor de wedstrijd : alhoewel bij onze tegenstrever den Eddy en die goeie blonde (dank u wel voor de palm, Bart) aanwezig waren, speelden ze niet wegens gekwetst en wij content…

Wedstrijd : Herman was de eerste die er een spurtje uitperste, maar dan wel met de auto terug naar Hombeek omdat we onze truitjes vergeten waren. Voor de rest kunnen we heel kort zijn over de eerste helft : er was niet veel te beleven. Maar we konden wel gaan rusten met een 0-1 voorsprong. Chriske lanceerde de Sakke die op snelheid kon doorgaan, de plaatselijke keeper kwam ver uit zijn doel boetste dan tegen een medespeler en voor een lege goal kan zelfs de Sakke niet missen. In de tweede helft probeerde St. Martinus alsnog de bakens te verzetten, maar een weer alomtegenwoordige Bosse en Stijntje bleven het middenveld controleren. Met nog tien minuten te gaan kon Walter dan zijn derde goal in drie opeenvolgende wedstrijden scoren en bewijzen dat hij nog lang niet versleten is.

Conclusie : degelijke wedstrijd van ons, maar de tegenstand was zeker niet geweldig.

Ruud – Gert DB, Geert R, Bob, Stijn H (41′ Jubi) – Geoffrey, Bosse, Stijn W, Chriske – Sakke, Walter.