WEDSTRIJD VERSLAG : KWB OPPUURS – KWB HOMBEEK (beker) (30 nov 03)

Voor de wedstrijd : Van de ploeg die vorige week in de competitie met 3-0 won van Oppuurs misten we met Ruud (keeper), Koen en Meurres (stopper-voorstopper) en Stijn (aanvallend mid) bijna heel onze centrale as.

Wedstrijd : Over de wedstrijd kunnen we heel kort zijn. Oppuurs was beter, kon in een saaie wedstrijd in elke helft één maal scoren en trok ook nog eens aan het langste eind in de strafschoppenreeks die blijkbaar moet getrapt worden na elke bekerwedstrijd. Een prachtig vluchtschot van Geoffrey dat door de keeper met moeite overgeduwd kon worden, was het enigste vermeldenswaardige feit van onze ploeg.

Conclusie : Naar het schijnt is het toch een lelijke beker…

Koen VH – Gert DB (41′ Herman), Geert R, Hans G, Geoffrey – Daniel (25′ Wim G), Chriske, Tukke (41′ Bob), Florke – Sakke, Walter en Geert VDA (dielangs de kant bleef)