WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – ORANGE ST-AMANDS (18 jan 04)

Voor de wedstrijd : we zouden dringend terug punten moeten pakken en dan spelen tegen de laatste in het klassement. Zou het lukken ?

Wedstrijd : Na een kwartiertje kwamen we op voorsprong en hoe ! Na een knappe actie over enkele spelers kon Arnie, Walter bereiken die de bal perfect in de winkelhaak plaatste. We gingen op ons elan door en Sakke kon met behulp van de bezoekende keeper ons op 2-0 brengen. Na de rust eenzelfde spelbeeld, kleine kansen voor ons, maar scoren zat er niet in. Halverwege de tweede helft mocht Sakke dan alleen op de bezoekende keeper afgaan, maar hij liet de bal nog knullig uit zijn voeten halen. Blijkbaar was dit het sein aan de rest van de ploeg om het nog knulliger te doen, want niets lukte ons nog en op nog geen twee minuten tijd kon Orange langszij komen. Verdiend voor die mannen dat is zeker want zij bleven spelen en wij gingen steeds paniekeriger acteren.

Conclusie : als dat vat voor de derde plaats nog verdiend wil worden, moet iederéén zich dringend herpakken. Kritiek op de ploegmaats mag, als het maar opbouwend is, anders kijk je maar best eens eerst naar jezelf !!!

Ruud – Hans G (41′ Gert DB), Geert R, Bob, Stijn H – Arnie (41′ Tukke), Meurres, Stijn W, Chriske (61′ Herman) – Walter (41′ Jubi) , Sakke. Den Bosse en Geert VDA bleven langs de kant samen met een tiental supporters die jammer genoeg door de spelers niet verwend werden.