WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – KNUDDEBOYS (beker match 28 sept. 03)

Vooraf: Ondanks de helft van de kern op weekend, toch nog met een volwaardig elftal aan de wedstrijd kunnen beginnen.

Wedstrijd : Eerste minuten van de wedstrijd zijn zowat opgaand, de zogenaamde verkenningsronde. Maar na ca. 10′ toch een eerste keer gevaarlijk via onze super TGV Koen R. Die echcter niet precies kan afwerken naar de goal toe. En een paar minuten later een identieke fase van Koen met een identiek resultaat als gevolg. Na ca 33′ balverlies in het middenveld en nog eens slecht wegwerken door onze verdediging, wat resulteert in een eerste tegengoal ( 0-1). Maar 2′ later tegenaanval Hombeek en ditmaal lukt het Koen R. Wel om te scoren, een mooi afstandsschot waar de keeper geen vehaal tegen had (1-1). Maar juist voor affuiten eerste helft krijgen we toch nog een 2de tegengoal te slikken, een afgeweken bal op Gert DB (1-2). De 2de helft zijn wij meestal op de helft van Knuddeboys te vinden met af en toe een bijna goal. Maar het is Knuddeboys die hun scoren terug verhogen op een counteraanval (1-3). Na 20′ in de 2de helft lukt het ons toch door op een hoekschop, door Stijn W. genomen, te scoren, doelpunt ingekopt door alweer Koen R (2-3). Van dan af blijft Hombeek steeds drukken naar een gelijk maker, maar het zijn nogmaals de tegenpartij die terug weet te scoren (2-4). Wij bleven echter de moed nog niet verliezen en weten dan toch nog in de slotfase een doelpunt te maken, via een voorzet van stijn willems kan Chris VDB hierop mooi afwerken.

Conclusie : Ondanks dat we de betere waren in de wedstrijd, toch steeds moeten inhalen.

Ploeg : Sakke – Bob, Gert, Chris VDB, Hans G. – Wim, Stijn W., Meurres, Flor – Ruud, Juby.