WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – GILDENHUIS : 4 – 0 (8 apr 04)

Voor de wedstrijd : Donderdagavond, niet direct onze favoriete dag om te spelen, maar Florke had er met een weddenschap voor gezorgd dat iederéén supergemotiveerd was. Dat bleek ook uit het feit dat Walter die om 19u25 toekwam al de 19de man spelers was en uit het feit dat naargelang de wedstrijd vorderde er steeds meer volk (supporters van ons of van de Flor ?) langs de lijn kwamen staan…

Wedstrijd : We starten heel vinnig en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong na een kwartier. De Meurres lanceerde de Jubi op snelheid en hij miste niet. Kort daarna moest Ruud in de voeten van een alleen doorgeraakte Gildenhuizer, maar hij deed dit perfect en behield zo onze voorsprong tot aan de rust. “Never change a winning team” dacht onze coach aan de rust en een ongewijzigde ploeg begon aan de tweede helft. Om eerlijk te zijn, hij wilde gewoon liever wisselen onder de wedstrijd om zo wat extra tijd te winnen. Slimme beslissing, maar niet echt nodig, want al vlug kwamen we op 2-0. Arnie speelde de bal naar de Jubi, die vanaan de middellijn kon vertrekken en dan weet je het wel zeker. Gildenhuis probeerde alsnog de bakens te verzetten, maar de verdediging stond pal en ook Ruud bewees nogmaals dat hij onmisbaar is als keeper. Met nog een kwartiertje te spelen slaagde Jubi erin om de bal zelf te veroveren en kon hij nog eens starten vanop de middellijn. Buiten de keeper, die verslagen werd, kwam geen enkele bezoeker nog in zijn buurt. Kort daarop nog eens de Jubi, maar deze keer met een pas naar de Meurres en 4 – 0. Ondertussen had Hans al vier wissels doorgevoerd en wilde hij met nog vijf minuten te spelen de Jubi een applausvervanging geven, maar de scheidsrechter wilde niet meewerken en blies af vooraleer het zo ver was, of om Gildenhuis te sparen voor forfait- cijfers

Conclusie : zeer goede wedstrijd, verdiende overwinning en Florke die uit de kleren ging. Als ze nu in het verbond hun klassement eens juist op de site zouden zetten, merk je ook dat we de competitie afsluiten als derde !!! “De Teigetjes” kunnen nog gelijk komen, maar als buurploeg en supporters van KV Mechelen, is dat hun van harte gegunt.

Ruud – Curt, Gert DB, Koen VH, Geert R (60’ Bob) – Arnie (65’ Geoffrey), Meurres, Stijn W, Chriske (50’ Florke) – Jubi, Sakke (50’ Tukke) – Wim T (16de man), Bosse (17), Hans G (18), Walter (19), Stijn H (20) en Gert C (21) – en veel, heel veel supporters. Ze mogen volgend jaar allemaal terugkomen.