WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – BOERENBOND (15 nov. 03)

Voor de wedstrijd : Goed feestje zaterdag en dus veel spelers met kleine oogjes ook de verslaggever.

Wedstrijd : Boerenbond begon het best, Ruud moest twee keer goed tussenkomen en Geoffrey keerde een bal van de lijn. Dan was het aan ons, Juby werd alleen op weg naar de goal neergehaald, maar de scheidsrechter trok zelfs geen geel. Na goed 25 minuten spelen rolde de Bosse de hele verdediging op, een 1-2 met Chriske, Bosse zet voor en Juby heeft van kortbij maar in te duwen. Net voor rust kwam Boerenbond dan wat gelukkig langszij na een botsende vrijschop die door Ruud gelost werd. In de tweede helft waren we duidelijk beter en nadat de Sakke eerst in het zijnet had geknald en Juby zijn bal door de deklat zag gestopt worden kon Sakke ons toch terug op voorsprong koppen na een vrijschop van de Bosse. In de laatste minuut kon Boerenbond dan met een floddergoal gelijkmaken na een betwiste inworp.

Conclusie : We zullen ons moeten verontschuldigen bij “De Teigetjes” want we hadden beloofd dat als zij Gildenhuis klopten wij Boerenbond zouden pakken, maar het is ons dus niet gelukt. Sorry mannen, maar het heeft er wel ingezeten.

Ruud – Gert DB, Bob, Geert R, Geoffrey (41’Meurres) – Koen VH, Wim G (41′ Walter), Chriske, Bosse – Stijn W (41′ Sakke), Juby – en Geert VdA en Herman die hun kleren aanhielden.