WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – JAMASWAPI MECHELEN (14 sept. 03)

Voor de wedstrijd : Vorig jaar verloren we thuis nog tegen 9 jamaswapiers met 1 – 3, dus opletten was de boodschap.

Wedstrijd : In een gelijkopgaande eerste helft, waren er enkele kleine kansjes voor de beide ploegen, maar scoren zat er nog niet direct in. Met 0-0 dan naar de kleedkamers ? Nee, want net voor het rustsignaal kregen we nog een strafschop tegen. Koen kwam uit zijn doel en ging net iets te pal voor een oprukkende tegenstrever staan. Koen bleef met zijn ongeveer 85 kg. overeind, maar de pluimgewicht aanvaller van Jamaswapi vloog door de lucht. Een terechte strafschop en de bezoekers mochten met een goaltje voorsprong gaan rusten. Na de rust werd de wedstrijd iets bitsiger, maar de scheidsrechter trok snel enkele gele kaarten en hield zo alles onder controle. Halverwege de tweede helft kon Gert een hoekschop van Wim binnenkoppen en stond het 1 – 1. Net als in de eerste helft kwamen er nog wel enkele kleine kansjes, maar scoren zat er nu niet meer in.

Conclusie : Billijk gelijkspel in een wedstrijd met iets te weinig hoogtepunten.

Ploeg : Koen VH – Bob, Kris DB, Stijn H (41′ Kriske) – Hans, Gert DB, Jubi, Geert (41′ Bosse), Stijn W – Ruud (41′ Sakke), Wim G