Wat moest u weten ?  Dimi en Wally moesten geschorst toekijken, Teck was op verlof.  Onze coach kon beroep doen op 15 man, maar op het laatste moment liet Robbie nog weten dat hij niet kwam.  Drie man op de bank dus : Ritchie en de 2 Glennen.

1ste helft : We begonnen goed aan de wedstrijd en na zes minuten was de eerste kans voor ons.  Anouar met de pass, Senne met de uithaal naast de paal.  Lucyvo reageerde met een schot, maar Seppe klemde de bal goed.  Fout op Robbe, vrije trap van Jelle gaat over.  Uitbraak Lucyvo op het randje van buitenspel, maar de 1-0 was wel een feit.  Robbe, Sofyan, Anouar, maar die komt niet tot een schot.  Robbe met een panna mooi voorbij zijn verdediger, maar dan trapt hij wel in de handen van de keeper.  Hoekschop Gianni, Sofyan kopt, keeper pakt.  Anouar met een vrije trap, Witse kan er zijn hoofd net niet tegenzetten.  Jelle met een goede pass op zijn broer Witse, keeper werkt in hoekschop.  Anouar trapt hem, Sofyan kopt voorbij de keeper, maar de bal wordt op de lijn nog weggehaald door een verdediger.  We sloten de eerste helft af met een zwak schot van Anouar.

2de helft : Al na twee minuten Sofyan met de dribbel op rechts, trap naar doel, keeper red, maar de bal komt met een gelukje terug tot bij Sofyan die nu wel scoort : 1- 1.  Senne naar Gianni, overgetrapt.  Lucyvo met een totaal onverwacht schot vanop 30 meter : 2 – 1.  Vrije trap voor Lucyvo, na wat geharrewar voor ons doel kan de bal toch weggewerkt worden.  Gianni komt alleen voor de keeper, na een flater in de verdediging, maar trapt in handen van de keeper.  Anouar tot bij Witse, bal van de lijn gehaald.  Witse zet zelf de actie op, trapt naar doel, maar een verdediger smijt er zich nog voor.  Voorzet Mark, Witse tikt net naast.  Gert met een schot, keeper duwt in hoekschop.

Conclusie : Weeral een zure nederlaag.  We zitten duidelijk met een afwerkingsprobleem en het ontbreekt ons soms ook een beetje aan “no sweat, no glory” mentaliteit.

Scoreverloop :

11’ : 1 – 0

47’ : 1 – 1  :  Sofyan

57’ : 2 – 1

Ploeg – Statistieken:

Basis : Seppe – Makai (46), Jelle, Mark, Gerd – Senne – Sofyan (63), Robbe, Gianni, Witse – Anouar (78)

Bank : Ritchie (46), Glenn C (63), Glenn P (78)

Geschorst langs de kant : Wally, Dimi

Goals : 3 : Wally, Robbe – 2 : Witse, Makai, Anouar, Sofyan – 1 : Mark, Jelle, Glenn P, Senne

Assists : 3 Mark – 2 Sofyan, Wally, Robbe – 1 Thibault, Glenn P, Anouar, Witse, Makai

Volgende week : Zijn we vrij, maar de week daarna mogen we Pouma United bekampen.  Pouma staat op kop van de rangschikking zonder één verlieswedstrijd.  Smeren wij hen hun eerste seizoensnederlaag aan ?  De spelers van Hoje zouden het graag zien want dan komen ze net voor ze zelf Pouma moeten bekampen op een gedeelde eerste plaats te staan.