Wat moest u weten?  Onze coach had dit weekend geen selectieproblemen.  16 spelers aanwezig, 3 spelers die alleen op “bezoek” kwamen en een ruime supportersschare. 

1ste helft : Na vijf minuten een voorzet van Witse, maar Wally kreeg hem niet in doel.  Noah moest zich dan twee keer onderscheiden om een goal van de tegenstrever te voorkomen.  Iets na het half uur eerst een kans voor Joren, maar die kraakt zijn schot.  Dan een vrije trap van Mark, maar Wally kan er zijn hoofd net niet tegenzetten.  We houden er wel een hoekschop aan over, Wally kan koppen maar keeper red.  De daaropvolgende hoekschop komt voor de voeten van Mark, maar hij besluit naast.  Schot van Robbe, keeper red.  Robbe door, maar afgefloten door de scheidsrechter omdat hij blijkbaar zou geduwd hebben.  Wij dachten dat een schouderduw in een duel nog altijd toegelaten was.  Vlak voor rust dan nog eens Ostan.  Eerst kwam Noah tussen, daarna was het aan Teck om zich vol voor de bal te smijten om onheil te voorkomen.

2de helft : Thibauld kwam in de plaats van Robbe.  Iets later werden Jonas V en Joren vervangen door Louis en Dimi.  Pas na een kwartier wat gevaar, wel van de tegenspeler, maar de bal ging over.  Halverwege de tweede helft een kopbal van Wally maar de keeper tikt over.  Aanval Ostan, Teck goed teruggekomen en bal weggewerkt.  Een goal van Ostan werd dan afgekeurd voor een fout op Noah.  Noah kon/moest zich daarna nog drie keer onderscheiden op goede kansen voor een ondertussen sterk spelende tegenstrever.  Nog tien minuten : vrije trap Mark, Wally kopt andermaal, keeper tikt over.  Dan was het terug aan Noah om twee keer redding te brengen.  We zaten ondertussen al in minuut 94 en iedereen dacht dat er zou afgefloten worden met een billijke gelijkstand op het scorebord.  Een Ostan speler trapte echter nog eens tegen een verloren bal en tot ieders verbazing verdween hij gewoon los in de verste hoek.  We probeerden nog terug te slaan, maar kregen dan nog een tweede rond de oren, waarna de scheidsrechter wel affloot.

Conclusie : Niettegenstaande onze keeper Noah één van de uitblinkers was verdienden we deze pijnlijke nederlaag zeker niet.  Ook de keeper van de tegenpartij moest uitpakken met een viertal goede parades.  Als het tegenzit, blijft het blijkbaar tegenzitten.  Het is zuur, maar het is niet anders.

Scoreverloop :

94’ : 0 – 1

96’ : 0 – 2

Ploeg – statistieken :

Basis : Noah – Matthias (70), Teck, Mark, Jonas V (55) – Joren (55), Senne – Robbe (45), Wally, Witse –  Amin (60)

Bank : Thibauld (45), Glenn (60), Dimi (55), Louis (55), Gert (70)

Aanwezig niet gespeeld : Kevin, Michael, Ritchie

Goals : 3 Anouar – 1 Wally, Gianni, Amin

Assists : 1 Wally, Solle, Anouar

Volgende week :

Bekampen we om 12u30 F.C. V.D.P. B.  We veronderstellen dat F.C. voor footbal club staat en de B voor de tweede ploeg.  De rest zouden we begot niet weten.  Het klassement leert ons dat ze negende staan met zes punten.  We zullen er voor zorgen dat het zo blijft en dat we eindelijk eens de nul kunnen wegvegen en dat vat aanslaan…