20 september 2020 :  FC Lucyvo  –  KWB Hombeek  :  0  –  4

Vooraf : Met 15 man stonden we in Berlaar om Lucyvo te bekampen.  Onze coach pakte uit met een ongeziene 3-2-3-2 opstelling met Said en Jelle voor de verdediging en Sassi en Amin in de spits. 

1ste helft : Na drie minuten  een vrije trap van Kevin, Jelle kwam wel aan de 2de paal, maar kon zich niet echt doorzetten.  Lucyvo met de counter, maar de klutsbal verdween naast.  Jelle reageerde met een schot, maar de keeper pakt.  Zeven minuten ver Kevin met de lange bal naar de Solle, die vind Amin en een thuisspeler is zo vriendelijk om de bal in eigen doel te werken : 0-1.  Na 10 minuten nog een goede aanval van Lucyvo, maar Kevin was op tijd terug om de angel uit de aanval te halen.  Lucyvo werd dan de betere ploeg, maar echt gevaarlijk werden ze niet.  We noteerden nog een goede pass van Amin naar Louis, maar  Louis werd foutief teruggefloten voor buitenspel.  Bal van Jelle tot bij Amin en zo bij Sassi die kopt, maar de keeper pakt.

2de helft : Goed was het niet de eerste helft en de coach voerde dan bij de rust ook onmiddellijk 4 wissels door.  Said, Kevin, Dimitri en Sassi waren de slachtoffers, hun vervangers: Mark, Michael, Wally en Jochem.  Nog maar net bezig en Michael met de hoekschop.  De keeper pakt de bal, maar komt in botsing met Wally.  De keeper lost de bal en Wally trapt opportunistisch binnen: 0-2.  Vlak daarna verovert Jochem de bal, speelt door naar Amin die een zwak schot aflevert, maar de bal rolt wel in doel: 0-3.  Acht minuten ver in de tweede helft de keeper komt ver uit om Amin te beletten de bal te spelen.  De bal komt voor de voeten van Jelle die in één tijd de 0-4 op het bord zet.  Vrije trap van Michael, aan de tweede paal komen Louis en Jelle net te laat.  Met nog een kwartier te spelen stuur de Solle, Michael weg, maar deze trapt zelf in plaats van opzij te geven.  Nog een hoekschop van Michael, Wally kopt, maar de bal wordt op de lijn nog weggekopt door een verdediger.  De laatste twee kansen waren voor Lucyvo.  Een schot na een hoekschop werd door Glenn knap in hoekschop geduwd en de nieuwe hoekschop moest ook door Glen onschadelijk gemaakt worden.

Scoreverloop :

7’  :  0 – 1  :  own-goal (Amin)

46’  :  0 – 2  :  Wally

47’  :  0 – 3  :  Amin (Jochem)

53’  :  0 – 4  :  Jelle

Ploeg – statistieken :

Basis : Glenn – Jonas, Gert,  Dimitri (46)  – Said (46), Jelle – Louis, Solle, Kevin (46) – Amin, Sassi (46)

Bank : Mark (46), Michael (46), Wally (46), Jochem (46)

Niet op wedstrijdblad : Teck (blessure)

Doelpunten :

3  :  Wally, Amin

2  :  Kenneth

1  :  Sassi, Jelle – own-goal

Assists :

4 : Wally

2 : Gianni

1 : Amin, Jochem

Volgende week : Moeten we Union Malinese bekampen.  Vorig jaar gingen we 2 keer de boot in tegen deze jongens.  Hopelijk kunnen we revanche nemen en de drie punten thuishouden.