30 augustus 2020: VK Wakkerzeel – KWB  Hombeek (oefenwedstrijd)  3  –  3

Normaal gezien brengen we van oefenwedstrijden geen verslagen.  Aangezien het echter zo lang geleden is dat we nog eens live voetbal zagen, zondigen we een klein beetje tegen deze regel en is er toch een heel summier verslag.

In de loop van de week regelde onze oud-speler Youri, nu uitkomend voor Wakkerzeel, nog een oefenwedstrijd.  Aangezien we door toedoen van een zekere “Corona” nog maar twee keer hadden kunnen trainen, waren onze bestuursleden direct akkoord om toch al eens te zien hoe de fysieke paraatheid van onze ploeg was.

Aangezien er afgesproken was dat er doorlopend mocht gewisseld worden geven we alleen de namen van de aanwezigen mee en geen opstelling of invallers.  Onze verslaggever had slechts een enkel papiertje bij om alles te noteren.  Glenn, Gert, Jonas, Dimitri, Michael N, Kenneth, Gianni, Solle, Teck, Said, Amin, Wally, Mark, Kevin en Jochem.

In de eerste helft waren we al snel op achtervolgen aangewezen en na 45 minuten was de achterstand zelfs al 3-0.  We weten niet wie er een donderspeech hield in de kleedkamer, de coach was er niet, maar de tweede helft was stukken beter.  Kenneth zorgde voor assists voor Amin en Wally en Solle bood Kevin de 3-3 gelijkmaker aan.  Inderdaad na negentig minuten was de achterstand van de eerste helft uitgewist.  We waren vooral onder de indruk van onze nieuwe speler K. De Bruyne.  Niet rosharig met rode kaakjes, niet afkomstig van Manchester City, niet luisterend naar de naam Kevin, maar wel een aanwinst voor onze ploeg.

Volgende week is het “voor echt” tegen Ludwina.  Met de mentaliteit van de tweede helft moeten we de 3 punten zeker kunnen meebrengen uit Bonheiden.