1 december / beker : De Leeuwen Herenthout – KWB Hombeek : 4 – 0

Vooraf : Weeral maar net met 11 man aanwezig, met een grote dank aan Wim, Makke en Ruud die in allerijl nog opgeroepen waren om toch aan voldoende spelers te geraken en die hun eerste wedstrijd van het seizoen speelden. Het wordt hoog tijd dat verscheidene spelers eens voor de spiegel gaat staan en zich eens afvragen waarom ze zich ingeschreven hebben. De minste aanleiding is tegenwoordig blijkbaar goed om niet te komen op zondag. Misschien even een voorbeeld nemen aan Gipsy en Jonas, die ook niet al te vroeg thuis waren, maar wel meespeelden. Onze coach probeerde de 11 aanwezigen zo goed mogelijk op te stellen en koos voor een 4-4-1-1 met Diego achter diepe spits Gipsy.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Na 10 kwamen de Leeuwen op voorsprong. We deden ons best, maar als je moet spelen zonder een echte spits, kan je natuurlijk ook niet gevaarlijk zijn. Op het half uur kwamen we nog even goed weg toen een leeuw voor open doel los over schoot, maar met de rust was het toch 3-0. Makke werd geklopt door een afgeweken bal op Jonas en een onhoudbare trap van net buiten de 16.

In de tweede helft konden de Leeuwen nog scoren op een hoekschop. De vijfde goal werd afgekeurd wegens buitenspel en Ruud haalde nog een bal van de lijn. De enige kans voor ons was van Jordi die na een hoekschop net naast de paal besloot. Patcho en Diego pakten beiden geel. Patcho omdat hij zich even liet gaan nadat Diego aangetrapt werd en Diego omdat hij zich revancheerde. Het had ook rood kunnen zijn !

Ploeg : Makke – Wim, Bob, Ruud, Jonas – Brian, Bart, Patcho, Jordi – Diego – Gipsy

Langs de lijn : alleen onze delege… die serieus gedegouteerd was door de afwezigheid van zoveel spelers… en misschien één van zijn laatste wedstrijden kwam…

Conclusie : Zoals in de inleiding al aangehaald, het wordt hoog tijd dat iederéén zijn verantwoordelijkheid terug opneemt en aanwezig is !!!