24 november / competitie : The Sylvesters Mechelen – KWB Hombeek : 0 – 0

Vooraf : Nog minder volk aanwezig dan vorige week slechts 11 man. Jonas, Gipsy en Dries hadden verwittigd. Waar waren Sakke, Thomas, Fonny, Teck, Winghe, Wesley ? Wesley was gesignaleerd zaterdag op de KV, de andere blijkbaar op een feestje in den Bruinvis. Onze coach gaf het vertrouwen aan 2 youngsters, Jordi en Diego, om centraal in het midden te spelen. De andere veldspelers werden zo goed mogelijk verdeeld over de verschillende posities.

Na twee minuten kwam de locale spits al alleen voor doel, maar gelukkig struikelde hij over zijn eigen voeten. Wat later een vrije trap voor de thuisploeg. Nico zat er 2 keer goed tussen. We begonnen dan stilaan toch elkaar wat beter te vinden. Een 1-2tje tussen Brian en Imed, bracht Brian tot in de 16, waar hij afgestopt werd. Iliass met een goede actie en dito voorzet vanop rechts. Bal wordt weggetrapt net voor de neus van Diego. Iliass via Diego tot bij Imed. Diens schot wordt door de keeper overgetikt. Op de hierop volgende hoekschop redt de keeper twee keer heel goed op pogingen van Diego en Gert. Brian met de inworp, Imed verlengt tot aan het penaltypunt, een inschuivende Jordi trapt hoog over. Brian en Imed rollen de linkerflank op, maar weer kan de keeper het schot van Imed in hoekschop duwen.

Met de rust schoof onze coach Brian en Imed een rij naar achter, Ingo mocht in de spits gaan staan en Jordi net achter de spitsen. We moesten wachten tot de tiende minuut voor een eerste kans. Patcho probeerde het vanop afstand, maar zijn schot ging naast. Sylvesters reageerden met een schot dat voorlangs ging. Na een hoekschop kon Diego aanleggen, maar ook zijn poging ging naast. Ondertussen had de scheidsrechter ons al enkele keren afgefloten voor buitenspel en minstens één keer was hij krim-ineel fout. Bob met een strakke voorzet naar Imed aan de tweede paal. De keeper red. De laatste kans was voor Patcho, die ook zelf de voorbereiding verzorgde, maar zijn schot scheerde de paal langs de verkeerde kant.

Ploeg : Nico – Ingo, Bob, Gert, Vos – Brian, Diego, Jordi, Patcho – Imed, Iliass

Langs de lijn : slechts drie die-hard volgers, die in de tweede helft wel even versterking kregen van enkele wielerfanaten die ooit nog onze kleuren verdedigden en een man met zijn hondje.

Ook nog een blijkbaar verlegen meisje opgemerkt die aan de deur van de kleedkamer bleef staan.

Conclusie : De winst had er ingezeten als we enkele frisse krachten hadden kunnen brengen de tweede helft.