3 november / competitie : Boerenbond Broechem – KWB Hombeek : 8 – 0

Vooraf : Onze “délegé-verslaggever” was er niet, dus met dank aan Bart voor de doorgestuurde wedstrijdgegevens zodat we toch onze nederlaag kunnen beschrijven. We waren met 13 man om Boerenbond te bekampen, maar jammer genoeg zonder keeper of iemand met keeperservaring. Jonas die zaterdag een serieus stapje in de wereld had gezet, ging in doel staan.

Bij de rust was het al 5-0 en de eindcijfers waren nog iets duidelijker.

Ploeg : Jonas – Jordi, Gert, Teck (41’ Bob), Bryan – Imed (41’ Patcho), Drikke, Diego, Vokke – Ilias, Wesley

Langs de lijn : coach Bart en ???

Conclusie : De spits van Boerenbond zei wel dat we de beste ploeg waren waar ze tegen gespeeld hebben qua voetbal, maar we waren te braaf in de eerste helft en ze hadden snel door dat bijna elk schot op doel heel gevaarlijk zou zijn. Hierdoor zakte de moed bij ons snel in de schoenen, hoewel we altijd hebben getracht van te voetballen en achter de eerredder te zoeken.