27 oktober / competitie : KWB Hombeek – De Teigetjes Mechelen : 5 – 2

Vooraf : Wat een overrompeling, niet minder dan 20 spelers waren er aanwezig om de Teigetjes te bekampen. Aangezien dit net iets te veel is, mocht onze coach al direct op zoek naar enkele “tooghangers”. Hij vond ze zonder al te veel problemen.

Nog geen twee minuten ver en de Gipsy bediende Thomas die er 1-0 van maakte. Lang konden we niet genieten van onze voorsprong want een voorzet vanop rechts van de Teigetjes, ging geholpen door de wind, in ons doel : 1-1. Tien minuten ver en al 2-1. Gipsy veroverde zelf de bal ging door het centrum van de verdediging en scoorde. Nog eens 5 minuten later. Hoekschop voor ons. Gipsy trapt hem en Diego scoort de 3-1. Niet veel later Illias met een voorzet, Wesley komt net iets te laat om hem goed te raken. Dan terug de Teigetjes die iets te gemakkelijk onze verdediging mochten oprollen en er 3-2 van maakten in de 23ste minuut. Een felle wind en bijhorende regenbuien koelden al het geweld wat af en we gingen rusten zonder dat er nog iets noemenswaardigs gebeurde.

Onze coach wisselde Bob, Brian en Illias door respectievelijk Chriske, Jordi en Imed. De eerste kans van de tweede helft was voor ons. Thomas haalde verrassend uit, maar zijn schot ging nipt over. Wat later besloot hij terug net over na een pass van Dries. Halverwege de tweede helft bracht onze coach eerst Patcho voor Diego en dan Ingo voor Gipsy. Tussen beide wissels zag Dries eerst zijn schot afgeblokt, maar op de hoekschop die op het afgeblokte schot volgde, kon Dries toch de 4-2 scoren. Ingo zag zijn eerste schot in het zijnet belanden. Beide ploegen moesten dan met 10 man verder wegens blessure van een speler en geen wissels meer voorhanden. Twee minuten voor het einde vond Imed, Dries, die bereikte Wesley maar zijn schot ging net naast. In de allerlaatste minuut kon Wesley dan toch scoren. Het voorbereidend werk was van Patcho die Imed wegstuurde, bal goed teruggelegd en 5-2.

Ploeg : Nico – Brian (41’Jordi), Bob (41’ Chriske), Teck, Jonas – Dries, Thomas, Diego (61’ Patcho), Gipsy (65’ Ingo) – Wesley, Illias (41’ Imed).

Langs de lijn : Bart, Fonny, Vos en Solle die niet in actie kwamen en ook een 10-tal supporters die het gure weer trotseerden.

Conclusie : We waren beter, maar echt schitterend was het nu ook weer niet. Volgende week tegen Boerenbond zullen we toch iets steviger voor de dag moeten komen en zien dat we achteraan goed georganiseerd spelen.