15 september / beker : KWB Hombeek – Ludwina Bonheiden : 2 – 4

Vooraf : 14 spelers aanwezig waarbij ook onze 2 keepers, die elk een helft zouden spelen. We hadden echter slechts 1 aanvaller beschikbaar : Wesley.

De eerste kans was voor ons. Imed voor, Dries kopt al vallend, maar de bezoekende keeper werkt de bal in hoekschop. We bleven goed combineren en Bonheiden onder druk zetten, maar hun eerste aanval was dadelijk raak 0-1 na 7 minuten. Imed met de bal aan de haal, goed opzijgelegd naar Wesley, maar de scheidsrechter floot voor off-side. Imed naar Diego, die de keeper piekfijn lobde, mooi gedaan en 1-1. Nog geen twee minuten later was het Diego die Imed voor de goal bracht, maar Imed besloot nipt naast. Niettegenstaande wij Bonheiden bleven achteruitzetten, konden ze via een hoekschop toch terug op voorsprong komen met behulp van Gert dan nog die Niels versloeg. Wesley snelde het lijntje af, bal voor doel, Imed kwam een teen tekort om de bal te raken. Derde aanval Bonheiden en je gelooft het of niet, maar terug goal 1-3. Wij terug in de aanval, een schot van Brian kaatst terug van een bos bezoekende benen. Imed trapt de rebound naast. Vlak voor rusten loodst de Vos, Diego door de Bonheiden defensie, maar Diego’s schot ging naast.

Nico verving Niels in doel, Bart en Jonas werden afgelost door Patcho en Bob. De kansen kwamen er nu ook weer, maar Dries besloot naast na voorbereidend werk van Diego en Wesley. Imed met een afgemeten pass, Gert glipt door de buitenspelval, kan alleen op de keeper af, lijkt vrij kalm te blijven, maar trapt de bal over. Dan waas het aan Dries om de show te stelen. Een afgeweerde bal komt voor zijn voeten terecht, de keeper staat uit zijn doel en vanop 45 meter trapt hij de 2-3 op het scorebord. Wesley met de voorzet, Vos besluit op de keeper en is dan niet attent genoeg om de bal terug mee te pikken. We bleven er vol voor gaan, Imed via Diego tot bij de Vos, keeper tikt de bal over. Iederéén van ons mee naar voor bij de hoekschop, de bal echter weggetrapt en Bonheiden countert razendsnel. Met twee man mogen ze onze eenzame laatste man voorbijstormen en 2-4. De laatste kans nog voor ons Dries met de voorzet, Wesley naast.

Ploeg : Niels (41’Nico) – Winghe, Gert, Bart (41’Patcho), Jonas (41’ Bob) – Dries, Vos, Diego, Brian – Imed, Wesley

Langs de lijn : een geblesseerde Hans en een talrijk opgekomen supporterschare.

Conclusie : Wij maken het spel, missen de kansen en Bonheiden scoort telkens ze voor de goal komen. Jammer, maar volgende week krijgen we al de mogelijkheid om revanche te nemen, het is al terug tegen Bonheiden, maar nu voor de competitie.